FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA

DINAMO - CS U CRAIOVA / Sorin Cârțu face spectacol în studioul TV: "Îi zbura ficatul" / "Du-te, bă, de aici!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 februarie 2018 21:33

Sorin Cârțu comentează partida dintre Dinamo și CS U Craiova în studioul celor de la Look TV Plus, în timp ce Cornel Țălnar comentează la Look TV. Olteanul a ieșit câștigător după prima parte. :)

În studioul celor de la Look TV Plus, Sorin Cîrțu a sărit ca ars când a văzut un contraatac al lui Mitriță, care a fost faultat de Monroy. Cîrțu a comentat în direct: "E incredibil! Aici e cartonaș roșu! Frate, dacă Mitriță avea piciorul în pământ, îi zbura ficatul! Uite și tu ce nume are băiatul ăsta dinamovist (nr. Monroy)".

La golul marcat de Dinamo, venit după o dublă greșeală a lui Calancea, "Sorinaccio" nu s-a putut abține: "Du-te, bă, de aici! Nu se poate! Du-te bă, de-aici!". Fostul antrenor al celor de la CSU l-a taxat în repetate rânduri pe portarul Craiovei, acuzându-l frontal că a obținut egalarea pentru dinamoviști: "A fost o singură fază și a comis-o! Cum să joci în play-off cu asemenea greșeli?! Un gol de tipul ăsta poate să bage adversarul în joc, dar Dinamo pare că e dispusă să accepte și un egal".

Cârțu a continuat cu o autoironie: "Pot să sparg cabina de comentator că sunt specialist. La cati bani am dat pe bancă în Elveția fac juma de stadion aici".

Citește și: Oltenii au cerut două penalty-uri în aceaași fază » Ce a decis Hațegan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
bodrin
bodrin  •  05 Februarie 2018, 11:36

Un post TV, care isi alege comentatori niste persoane fara educatie, fara bun simt si cu un bagaj de cuvinte redus la zona mahalalei fotbalistice, este de tot rasul...sau plansul. Asisderea si gazeta care le face reclama...

portardelegenda
portardelegenda  •  05 Februarie 2018, 11:28

Cartu un vorbitor ce nu trece niciodată cuvintele si ideile prin filtrul ratiunii . A fost jucator si ar trebui sa stie ca nu e decent sa vorbesti in astfel de termeni despre un jucător activ . Pe scurt un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  05 Februarie 2018, 10:04

Calancea esti p..r..a..ff !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează