FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Suspiciuni între dinamoviști: „Manipulare, minciuni, campanie lansată pe genunchi. Trebuie să aprindă un beculeț”

Eugen Voicu în mijloc, cu Andrei Nicolescu în dreapta lui
Eugen Voicu în mijloc, cu Andrei Nicolescu în dreapta lui

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 14:01 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 14:13

Daniel Șendre, fost purtător de cuvânt al DDB, reclamă mai multe acțiuni ale perechii de acționari majoritari de la Dinamo, Eugen Voicu - Andrei Nicolescu.

În urmă cu 4 luni, în finalul lui februarie, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au preluat 80,7758% dintre acțiunile de la Dinamo prin intermediul unei societăți pe care au înființat-o special cu acest scop, Red&White 2022 Management.

Activitatea celor doi în lunile scurse de atunci le-a trezit suspiciuni unor dinamoviști. Printre aceștia se numără și Daniel Șendre, fost purtător de cuvânt al DDB, care deține în continuare 12% dintre acțiuni prin intermediul APCH, Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”.

Invitat în această dimineață la GSP Live, Șendre și-a prezentat îngrijorările.

Ovidiu Burcă, despre ultima mutare a lui Dinamo și planurile din mercato: „Are foarte multe relații, este un mare câștig!”
DINAMO
Ovidiu Burcă, despre ultima mutare a lui Dinamo și planurile din mercato: „Are foarte multe relații, este un mare câștig!”

Suspiciuni la Dinamo. Ce spune fostul purtător de cuvânt al DDB despre Eugen Voicu și Andrei Nicolescu

„Nu aduc investitori! Nici măcar cei care au dat niște bani la Dinamo pentru ca societatea să ia licența nu sunt scriptic în acționariat, deși au dat bani și domnul Voicu a anunțat cu săptămâni în urmă că acest lucru urmează să se întâmple. Mă refer la domnul Pavel, om din anturajul de business al domnului Voicu, și la domnul Claudiu Florică.

E clar că sunt niște probleme acolo, eu știu că sunt. Domnului Florică, din informațiile mele, i s-a spus că un alt investitor, domnul Preda, s-ar fi alăturat proiectului. Iar acest lucru nu s-a întâmplat! Asta l-a pus puțin pe piciorul din spate pe domnul Florică.

Și mai este un amănunt. Pe unde a fost și a investit, domnul Florică și-a adus și fiul. Or, din informațiile mele, Ovidiu Burcă nu este dispus să antreneze nepotisme la Dinamo, lucru pentru care l-am felicitat”, a precizat inițial Șendre.

Acuzații între dinamoviști: „Manipulare, minciună, campanie făcută pe genunchi!”

„Apoi uitați-vă la felul în care acești oameni fac lucrurile la Dinamo. Ei vorbesc despre know-how, expertiză, un nou mod de a se desfășura lucrurile, dar ei demonstrează că nu au acest know-how. Dinamo a fost pus în situația ingrată în care clubul a fost nevoit să dea un comunicat oficial în care să anunțe o anchetă după lansarea campaniei de crowdfunding.

În emailul pe care domnul Andrei Nicolescu l-a trimis celor din baza de date pe care a folosit-o, s-a recomandat cu funcții pe care nu le deține la Dinamo, inclusiv cea de cofondator al clubului. Vorbim despre manipulare, despre minciună, o campanie făcută pe genunchi și lansată pe gleznă! Ei trebuie să realizeze la ce club au venit.

Sunt foarte, foarte multe lucruri care mă îngrijorează. Iar faptul că prima lor mișcare când au venit în club a fost copierea spaniolilor lui Cortacero este ceva ce trebuie să aprindă un beculeț. Când au venit spaniolii, l-au înlăturat din club pe Dănciulescu.

Exact același lucru l-au făcut Voicu și Nicolescu. I-au înlăturat din club nu definitiv, dar în procent de 8%, pe suporteri. Suporteri care tocmai își salvaseră clubul!”, a adăugat fostul purtător de cuvânt al DDB.

Acesta se referă la faptul că Voicu și Nicolescu au preluat nu doar pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean, adică 72%, cât și 8 procente dintre cele pe care le deținea APCH.

Mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, victorie cu locul 8 din Croația!

Ovidiu Burcă, despre ultima mutare a lui Dinamo și planurile din mercato: „Are foarte multe relații, este un mare câștig!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
viktorrush
viktorrush  •  08 Iulie 2023, 13:54
Postat de elgabri pe 29 Iunie 2023, 16:44

La FCSB sunt cei mai curati bani ;)))))))))))))))))))))))))

oau,deci ala injura Steaua din liga 1 si tu spui ca tine cu Steaua din liga 1 chit ca esti de suficent de mult timp sa stii ca ala tine cu clona csu. vitan barzesti nascuta sa te umilesti. de asta treci prin umilinte inumane,pentru ca meriti.

tritonal
tritonal  •  29 Iunie 2023, 23:24

Nu respecta nimeni pe dinamo mai sendre.

creeperno534
creeperno534  •  29 Iunie 2023, 22:39

Aberatii

Vezi toate comentariile (14)
Comentează