FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dănuț Lupu și Giani Kiriță rămân sceptici și după venirea lui Florin Prunea: „N-o să vină cu bani de acasă, mai bun era Rednic”

Giani Kiriță nu mai suportă s-o vadă pe Dinamo în mediocritate // FOTO: GSP
Giani Kiriță nu mai suportă s-o vadă pe Dinamo în mediocritate // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 22:22

DINAMO // Venirea lui Florin Prunea (50 de ani) în funcția de manager-general al lui Dinamo nu e considerată mișcarea care să redreseze situația echipei, cred Dănuț Lupu (52 de ani) și Giani Kiriță (42 de ani), și ei foști jucători în „Ștefan cel Mare”. 

„Acum, după venirea lui Prunea, se schimbă culorile. O să jucăm mai mult în negru. Nu ştiu ce va putea să facă, fiindcă nu îl văd să aducă bani de acasă. Cred că cel mai bun rău pentru Dinamo era Rednic”, a declarat Lupu la TV Telekom Sport, făcând referire la faptul că fostul antrenor și-a premiat în mai multe rânduri jucătorii din propriile buzunare. 

„Ionuț Negoiță trebuie să vorbească!”

Giani Kiriță, fost campion cu Dinamo, a vorbit la rândul său despre venirea lui Prunea și strategia „câinilor”. 

„Un alt proiect, un alt antrenor, e «New Dinamo» de şapte ani. Era normal ca Florin să revină acasă, îmi pare bine pentru el, pentru că până la urmă foştii dinamovişti trebuie să revină acasă, dar la Dinamo nu o să fie linişte nici când luăm campionatul.

Ionuţ Negoiţă trebuie să vorbească, să spună ceva, să liniştească suporterii, pentru că echipa asta fără suporteri nu există! Nu o să facă niciodată performanţă fără suporterii dinamovişti alături. Mai jos de atât nu cred că se poate, pentru că avem doi ani de când suntem în play-out”, a spus fostul fundaș.

EXCLUSIV Ionuț Negoiță a spart banca pentru Florin Prunea! Îi dă cel mai mare salariu de când e patron la Dinamo

EXCLUSIV  Cornel Dinu a identificat o gafă a lui Florin Prunea la Dinamo: „L-a aruncat pe Neagoe într-o groapă cu fiare” + 3 greșeli ale conducerii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
coriolanus
coriolanus  •  13 Iunie 2019, 13:05

Daca pana si Kirita spune o prostie si voi o scrieti..

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  13 Iunie 2019, 10:44

Pai dacă e așa bun Rednic,sa rămână la Dinamo, ca acționar, ca antrenor ,a demonstrat că nu e de Dinamo!

idi53
idi53  •  13 Iunie 2019, 09:10

MIRCEA REDNIC OLE!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează