FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // Cornel Dinu a identificat o gafă a lui Florin Prunea la Dinamo: „L-a aruncat pe Neagoe într-o groapă cu fiare” + 3 greșeli ale conducerii

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 13:55

Cornel Dinu (70 de ani) a comentat pentru GSP numirea lui Florin Prunea (50 de ani) în funcția de manager general al lui Dinamo și a detectat deja prima gafă a noului oficial dinamovist.

„Alegerea lui Prunea este inspirată în acest moment din multe puncte de vedere: dinamovist get-beget, experiență managerială. Nu pot fi însă de acord cu el atunci când de la început declară, aruncându-l pe Neagoe parcă într-o groapă cu fiare, că «suporterii au întotdeauna dreptate».

Asta nu-i în niciun caz abilitate. Mai ales când un grup minor de așa ziși suporteri dinamoviști incendiază proprietăți private, doresc moartea aproapelui, defilând ostentativ cu cruci și jerbe sau când prin violență verbală și mistificarea adevărului jignesc oameni care au scris pagini importante în istoria clubului și care nu pot fi de acord cu aceștia.

Unii și mai puțini dintre ei dirijați de recidiviști în încălcarea legii se dovedesc mai răi și decât fiarele sălbatice care mai au totuși milă. Ceea ce nu se întâmplă în Occidentul de unde am importat și atâta rău. Cu așa ceva, cu orice risc asumat, nu voi fi niciodată de acord și nu voi găsi justificări”, a declarat Mister pentru GSP.ro.

„conducerea e de vină pentru locul 9”

Legenda lui Dinamo consideră că actuala conducere a „câinilor” are o vină importantă în clasarea pe locul 9 (3 din play-out) a echipei la finalul sezonului abia încheiat.

„Este și vina conducerii clubului că nu a prezentat în câteva idei, clarificând pentru opinia publică, rațiunile care au dus la schimbarea lui Rednic și clasarea pe cel mai prost loc din istoria clubului”, a încheiat Dinu.

Va reuși Prunea să readucă la Dinamo pacea și play-off-ul?

DA, Negoiță a mutat inspirat
NU, criza va continua

Citește și.

EXCLUSIV Ionuț Negoiță a spart banca pentru Florin Prunea! Îi dă cel mai mare salariu de când e patron la Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
416035585491188
Dimache Gelu  •  13 Iunie 2019, 00:12
Postat de dinamo_forever_77 pe 12 Iunie 2019, 16:28

Dinule...las-o jos ca macane. Dirijati ? Manipulati ?...pai asta faci tu acum. Incerci sa manipulezi. De ce nu ar avea voie sa aiba proprile opinii ? Mie spre exemplu, imi produci greata de la episodul Bonetti ! Un carcater infect ai dovedit ca ai atunci, sunt ferm convins ca ai ramas cu acelasi caracter. Ce ti-au scris cei din PCH, este exact cu aceasi parere pe care o am fata de tine ! Manipulati....ca s-au saturat de mediocritatea in care se zbate clubul DINAMO ? Hai ca esti PENIBIL !

MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA..E PRIMUL COMM IN CARE MR VINHU E VAZUT CU ADEVARATA LUI FATA..DE UN ALT DINAMOVIST..RETINETI..NU E O LEGENDA..E ADEVARATUL GROPAR AL LUI DINAMO..FELICITARI..

luputu
luputu  •  12 Iunie 2019, 17:21

Nu poti sa'i imputi lui Rednic locul 9, cand omul testa jucatori pentru la anul. Daca i se spunea fiti siguri ca Dinamo castiga play-outul detasat. Asta a fost un pretext a lui neghinita sa-l dea afara pentru a nu-i cere bani. Suporterii s-au suparat si nu vor sustine echipa si ne vom bate iar la retrogradare. Nu cred ca mai scapam anul asta. Rednic era singura raza de speranta, acum e potopul.

star_bucuresti
star_bucuresti  •  12 Iunie 2019, 16:57
Postat de Gelu Oanca pe 12 Iunie 2019, 16:10

Cu Rednic atatea luni , nu sa vazut nici o idee de joc, Mister Dinu este omul ce stie tot, el este cel mai bun, cel mai destept, e cel mai bun antrenor se vede ca a imbatranit si slabeste felinarul..

era riscant sa mai ramana redmic la vitan barzestiul lui negoitza. pai deja nu mai luati goluri pe banda rulanta. daca mai ciupeati un gol pe contraatac,ne trezeam naibi cu redmic si rinamo in playoff la anu. era extrem de riscant.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează