FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, forțată să achite datoriile către fostul oficial » Prunea pune presiune: „Să-mi plătească banii!”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2021 19:32 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 19:50

Florin Prunea (52 de ani), fostul manager general de la Dinamo, are de primit aproximativ 40.000 de euro din partea clubului. Decizia instanței, dictată în februarie, va fi pusă în aplicare de un executor judecătoresc.

În februarie, fostul portar a câștigat litigiul cu Dinamo în civil, la Tribunalul București. Prunea are de recuperat aproximativ 40.000 de euro și nu are de gând să renunțe la niciun cent, mai ales că vara trecută a fost dispus să negocieze în condiții avantajoase pentru ambele părți, doar că nu a avut cu cine negocia.

Presiune pusă pe Dinamo: datoria către Florin Prunea trebuie achitată

La 4 luni distanță de la acel moment, un excutor judecătoresc care să pună în aplicare decizia instanței a fost numit. „Câinii roșii” nu au o portiță de scăpare, întrucât portarul „Generației de Aur” nu are cum să intre la masă credală ca să i se diminueze contractul, astfel că alb-roșii se văd nevoiți să achite suma integrală.

„Avocații se ocupă, ei știu cel mai bine. Eu am contract de muncă, nu intru în altă speță, așa că Dinamo trebuie să-mi plătească banii conform contractului de muncă în vigoare”, a comentat Prunea pentru GSP.ro.

Prunea are de recuperat salariile neplătite în din octombrie 2019 până în iunie 2020, plus perioada de șomaj tehnic, plus cheltuieli de judecată.

Dinamo, în corzi

Astfel, problemele se adună la Dinamo. Alb-roșiii sunt disperați, situația financiară este critică. Dinamo a intrat astăzi în insolvență, însă anumite datorii trebuie plătite în această săptămână și nu suportă amânare. Totodată, jucătorii își solicită salariile restante, mai ales că unii fotbaliști au de încasat și patru lefuri.

Cei din DDB au resimțit presiunea jucătorilor și trebuie să facă rost de bani, fiindcă și-au asumat administrarea situației și a clubului. Într-un mail intern distribuit membrilor socios, liderii programului le-au transmis celor peste 15.000 de fani cum stă situația de pe teren și faptul că Dinamo este obligată să achite 240.000 de euro în aceste zile, până la finele lunii iunie!

VIDEO. Cum a ratat Florin Prunea transferul la Energie Cottbus, după ce l-a sunat Stoichiță: "«Bă, nu semna! Ieși afară din birou!»"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Afară din Europa și pericol de depunctare! Ce înseamnă noua insolvență cerută de Dinamo

A plecat în Spania ca să-l convingă pe Pablo Cortacero să cedeze acțiunile lui Dinamo: „Are un investitor român” » Motivul din spatele deciziei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
gigipioneru
gigipioneru  •  29 Iunie 2021, 11:45

corect asa este cind se vorbeste de devotament pentru dinamo. clubul i-a ridicat pe multi le-a dat piine si pozitii sociale. este drept ca era secu la mijloc dar asta este. nu stiu citi sind in tara aia gafencu sau eliade sau pr calciu dar astia sint activi sint cu bani smecheri de smecheri. doreau ei o alta marie cu alta palarie dar nu s-a putut. si lupescu si altii au fost total paraleli cu clubul. contra este vinovat ca a acceptat el care ii stia pe spanioli si si-a cerut si el banii. prunea vrea banii doar ca sa distruga. nu sta el in banii astia si ii va primi dar acum isi rata coltii cind dinamo este in lanturi? sa mai amintesc de nea LAURETTE platita cu salariile pe o luna a lui dinamo sau masinile date din depoziturl de vechituri ale lui TITI ionescu tiriac ce sa mai spun? badea a mai dat o pizza doua si a platit ceva lui fabrini. in rest la sutele de milioane de care screi presa plus popovicioiu c umnatul lui pe cind erau casatoriti cu fetele si ele ofiter de secu ale lui ioan dinca teleaga politrucul ceausist nu iti vine sa mai spui nimic. netoiu, si altii cinta prohodul. anghelaci, lucesti , dinutzi si tot ce mai vrei dau din clanta... *** lucestilor nu le mai ajung banii si dau de sub unghii asa cum face halep la donatii de citeva mii de dolari ca sa se mai scrie de ea... noi nu avem cultul ajutorului . ma gindeam la bayern si dusseldorf care cea din urma rivala a fost ajutata de mai marii bayern. cum sa ceri daa D-ZEU nu a dat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  29 Iunie 2021, 06:10
Postat de creeperno115 pe 28 Iunie 2021, 22:34

Sper sa primesti bani cand o zbura porcii!

240 mii pana maine? Sunteti morti deja...

creeperno115
creeperno115  •  28 Iunie 2021, 22:34

Sper sa primesti bani cand o zbura porcii!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează