FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo. DDB, atac la Contra și Dan Negru: „Asta așteptăm, domnule Grinch!” + întrebare despre contract: „E adevărat? Ar lămuri multe lucruri ascunse”

Fanii-acționari de la Dinamo i-au luat în vizor pe Cosmin Contra (45 de ani) și Dan Negru (49 de ani). Suporterii îi cer fostului antrenor să renunțe la banii pe care îi are de primit de la club.
Fanii-acționari de la Dinamo i-au luat în vizor pe Cosmin Contra (45 de ani) și Dan Negru (49 de ani). Suporterii îi cer fostului antrenor să renunțe la banii pe care îi are de primit de la club.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 18:43 / Actualizat sambata, 02 ianuarie 2021 10:59

Fanii-acționari de la Dinamo i-au luat în vizor pe Cosmin Contra (45 de ani) și Dan Negru (49 de ani). Suporterii îi cer fostului antrenor să renunțe la banii pe care îi are de primit de la club. 

  • Context: Cosmin Contra a fost azi-noapte invitatul lui Dan Negru la revelionul postului Antena 1. Fostul antrenor dinamovist s-a deghizat în Grinch. Detalii AICI!

Cosmin Contra a plecat de la Dinamo, dar vrea să își obțină banii datorați pentru lunile lucrate. Contractul său era unul foarte mare, 360.000 de euro/sezon. Fanii din programul DDB îi cer lui „Guriță” să renunțe la orice pretenție financiară, din dragoste pentru club. Modul în care i-au transmis mesajul nu a fost deloc unul delicat. Suporterii l-au atacat atât pe el, cât și pe Dan Negru. 

Cosmin Contra și Dan Negru, în atenția DDB, după noaptea de Revelion

„Unul din cele mai puternice argumente folosite de cei ce combat darwinismul și teoria evoluției este emisiunea de revelion condusă an de an de Dan Negru. Dovada vie că omul nu evoluează.

Ce evoluție poate fi aceea în care de la Dem Rădulescu, Marin Moraru, Caragiu, Rebengiuc, Puiu Călinescu, Nicu Constantin, Amza Pellea sau Cotescu, după câteva decenii, la trecerea între ani, românii trebuie să aibă parte de Dan Negru?

Băiatul ăla care zilele trecute i-a făcut de râs pe suporterii lui Poli, când a povestit, tot fără talent, că n-a mai avut curaj să calce pe stadion după ce a fost fugărit de suporterii lui Dinamo pe la el prin oraș, pe vremea când era membru în galeria lui Poli. Și nu înțelegem de ce, pentru un incident minor cu noi, trebuie să se răzbune acum pe toți românii care au televizor...

Și pentru a ne demonstra că umorul a fost înlocuit cu bășcălia ieftină, Negru a avut ca invitat un travestit surpriză. O altă mândrie a țării din Timiș, domnul Grinch. Cei doi au în comun un lucru: de fiecare dată când apar, sunt musafiri nepoftiți. 

Până acum ne-am tot întrebat cine este Grinch? Cine este personajul care ne-a stricat nu numai Crăciunul, ci și jumătate din anul care s-a încheiat? Probabil, la fel ca și noi, ați aflat că în spatele omului verde invitat de omul negru se afla fostul antrenor și om de fotbal, Cosmin Contra.

În povestea pentru copii, până la urmă inima lui Grinch ajunge la dimensiunea normală, își dă seama că a greșit și restiutuie copiilor tot ce îți însușise în mod nedrept. Asta așteptăm și noi, domnule Grinch! Repară ce-ai stricat! Lasă ca banii suporterilor să fie folosiți pentru Dinamo! Altfel, ultima imagine cu care românii vor rămâne va fi a unui biet travestit într-o jenantă și penibilă emisiune.

CÂINILOR, trebuie să rămânem uniți și să rezistăm încercării unor infractori de a ne împinge spre faliment. Pe toți cei ce se ascund în spatele unei măști, pe toți adevărații regizori ai acestei distrugeri îi vom demasca. Rând pe rând. Tot mai tragem nădejde că fostul antrenor ne va spune adevărul sau va renunța să îngroape clubul în datorii către el.

PS: E adevărat că de contractul lui Cosmin cu Dinamo s-a ocupat Melero Marin? Și la venire și la plecare? Pentru că acest detaliu ar lămuri multe lucruri ascunse...”, au scris fanii din DDB într-un comunicat postat pe facebook. 

Dinamo. DDB, atac la Contra și Dan Negru: „Asta așteptăm, domnule Grinch!” + întrebare despre contract: „E adevărat? Ar lămuri multe lucruri ascunse”

Comunicatul DDB:

GRINCH CINE ERA DEGHIZATU? Unul din cele mai puternice argumente folosite de cei ce combat darwinismul și teoria...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 1 ianuarie 2021

VIDEO. „Totul trebuie să se întâmple repede! Așa se poate salva Dinamo. 99% mă îndoiesc că Pablo Cortacero va aduce banii”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ante Puljic, pariu în seara de Revelion: „Dacă face asta, mergem în play-off! Cheia e la el”

Ștefan Bănică se implică în salvarea lui Dinamo! Anunțul oficial: „Acum am vrut să dezvăluim”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (132)
parpalache
parpalache  •  02 Ianuarie 2021, 19:51
Postat de banciuu pe 02 Ianuarie 2021, 12:52

De unde știi tu asta? Ai vb cu vreun jucător și ți-a confirmat el. Mă îndoiesc. A-ți ajuns să îl jigniți pe Contra doar că vau prostit niște șmecheri.

Intrebat fiind-la ”Prietenii lui Ovidiu”-Contra a admis ca da,”o parte din jucatori”el i-a adus!Adica pe cei legitimati dupa venirea lui!Si care toti au venit pe salarii mari!Pentru ca cei pe care i-a gasit la Dinamo aveau salarii... de la doua la cinci mii!

alex_x
alex_x  •  02 Ianuarie 2021, 13:53

Nu e treaba lui burleanu ce bani are cortacero? Dar care i treaba lui burleanu atunci? Ai auzit de Rapid București, Petrolul Ploiești, Poli Timișoara, UTA, Otelul Galați, Unirea Urziceni, Asa Tg. Mureș, Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Bacău, Gloria Bistrița, FC. Bihor Oradea, Progresul București, Jiul Petroșani, U. Craiova, FC Argeș Pitești? Astea sint doar câteva dintre cele mai importante echipe de fotbal din România care au fost desființate, falimentate. Ceea ce exista acum în liga 1 sint niște clone create de jmecherii cu bani.. Cine administrează activitatea lor? Federația și liga... Ba băiatule, cluburile de fotbal trebuie sa fie ale suporterilor,nu ale mafioților. Federația, liga trebuie sa creeze cadrul legal pentru ca suporterii sa devina acționari și sa preia aceste echipe. Sa facă presiuni la mafioții din politica pentru asta. Dar din moment ce toți stau drepți în fata politicienilor e clar ca nu se va face nimic niciodată. Dați o lege smecherilor ... Fiecare club din România trebuie sa aibă acționari majoritari suporterii... Și atunci vor pleca toate lichelele astea care se numesc investitori, conducători... De ce nu a cedat Negoiță clubul către suporteri? Oricum primea mai mulți bani decât a luat de la cortacero?

alex_x
alex_x  •  02 Ianuarie 2021, 13:38

Nu sint iubitorul miliției. Doar al adevărului și al dreptății... FRF și lpf acoperă toate măgăriile. Ei sunt principalii răspunzători de situația cluburilor din România. Sub stricta lor supraveghere se întâmplă ca o săgeată genul cortacero sa preia frâiele unui club foarte important ca Dinamo fără sa prezinte nici o garanție nimănui. Se știe și de către copiii de la grădiniță de datoriile clubului către x, y, z. E clar ca lumina zilei ca acolo se încearcă falimentarea clubului pentru a scăpa de niște datorii vechi.

Vezi toate comentariile (132)
Comentează