FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Decizie surprinzătoare luată de Mircea Rednic » Cine sunt cei 3 jucători-surpriză pe care i-a luat în lot pentru meciul cu Sepsi

Ivan Pesic și Ionuț Șerban, în dreapta imaginii, au fost luați de Rednic în deplasare pentru meciul de la Sfântu Gheorghe// FOTO: Raed Krishan +6   FOTO
Ivan Pesic și Ionuț Șerban, în dreapta imaginii, au fost luați de Rednic în deplasare pentru meciul de la Sfântu Gheorghe// FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 18:58

DINAMO // Delegația lui Dinamo a plecat astăzi cu trenul spre Brașov, echipa lui Mircea Rednic urmând să joace sâmbătă în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

Mircea Rednic a decis ca întreg lotul pe care îl are la dispoziție să facă deplasarea spre Sfântu Gheorghe și i-a luat alături de el și pe Ivan Pesic, 26 de ani, și Ionuț Șerban, 23 de ani, fotbaliști care au șanse infime să mai joace la Dinamo în acest sezon.

„Puriul” vrea astfel să mențină o atmosferă pozitivă în lot în contextul următoarelor etape extrem de importante în economia luptei pentru play-off.  

Pesic e unicul jucător aflat pe lista neagră a lui Rednic care nu și-a găsit încă echipă. Croatul a fost aproape de un împrumut la Concordia Chiajna, dar rămâne decoamdată în programul de pregătire al lui Dinamo.

În rest, situația lui Ionuț Șerban este arhicunoscută: mijloașul e prizonierul unei clauze ciudate impusă de pe urma transferului de la Sportul din 2013 și nu poate părăsi echipa. 

Spre Sfântu Gheorghe a făcut deplasarea și angolezul Alexander Christovao, 25 de ani, fotbalist adus în această iarnă, dar care nu poate evolua din cauza unei suspendări pe care a primit-o la ultima echipă

Dinamoviștii au cumpărat bilete pentru un întreg vagon și au cerut să nu fie deranjați pe parcursul deplasării. Ei vor merge azi până la Brașov, unde vor înnopta, apoi vor parcurge distanța până la Sfântu Gheorghe cu autocarul, mâine. 

968733 tren dinamo +7 FOTO

Vezi și: VIDEO+FOTO Dinamoviștii au plecat cu trenul spre Brașov » Imagini de colecție din Gara de Nord

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  09 Februarie 2019, 11:59
Postat de gtn5 pe 09 Februarie 2019, 09:57

dinamo intr-un meci arbitrat corect nu are cum sa castige ,atentie la arbitraj aici e cheia si nu cred eu ca au lasat la voia" intamplarii "acesta problema.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

780708698710213
Razvan Claudiu  •  09 Februarie 2019, 11:58
Postat de Sabin Ellak pe 09 Februarie 2019, 09:39

Cu trenul sau cu autocarul sosesc dinamovistii nu are importanta! Vor lua ramas bun de la play off in inima secuimii,si vor pleca pe jos din Sfantu Gheorghe,cu privirea in matineu ! FORTA SICULORUM VICTORIE !!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gtn5
gtn5  •  09 Februarie 2019, 09:57

dinamo intr-un meci arbitrat corect nu are cum sa castige ,atentie la arbitraj aici e cheia si nu cred eu ca au lasat la voia" intamplarii "acesta problema.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează