FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo pregătește două lovituri, după plecarea lui Ciobotariu! Negocieri cu CFR Cluj pentru Mihai Butean și Alexandru Pașcanu!

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 09:53

Nu mai sunt dubii! Denis Ciobotariu, fundașul de 21 de ani al lui Dinamo, va ajunge la CFR Cluj. În schimb, „câinii” vor să se aducă două vedete de la campioană: fundașii Mihai Butean (23 de ani) și Alexandru Pașcanu (21 de ani).

Conform ultimelor detalii din Spania, Ciobi jr. și-a făcut deja bagajele și va pleca în scurt timp din cantonamentul „câinilor” la Oliva Noua, locația unde formația lui Dan Petrescu este cantonată

Cu ce alege Dinamo în urma acestei tranzacții? Cu 150.000 de euro, bani ce vor fi destinați plății ultimelor salarii restante, dar și cu posibilitatea ca măcar un jucător din curtea campioanei să vină la schimb

Buteanu și Pașcanu spre Dinamo

„Câinii” s-ar putea întări fie cu Mihai Butean (23 de ani), fie cu Alexandru Pașcanu (21 de ani). Ambii sunt fotbaliști pe care Dan Petrescu s-a bazat puțin spre deloc în prima parte a campionatului, iar dinamoviștii speră să ajungă la un acord cu CFR pentru împrumutul celor doi.

VIDEO // Florin Prunea, manager general Dinamo: „Băieții își primesc salariile, nici nu se pune problema de faliment” 

Vezi și: 

VIDEO Dinamo s-a predat! Florin Prunea: „Va fi greu să prindem play-off-ul. Trebuie să supraviețuim în primul rând”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
cornelconasu
cornelconasu  •  16 Ianuarie 2020, 18:48
Postat de Marinoiu Marius pe 16 Ianuarie 2020, 16:32

Bai fraților terminati odată cuNegoita asta,, e bătaie de joc ce face el acuma,,

Am o întrebare pentru tine : Dacă ai fi patronul lui Dinamo în situația dată , tu ce ai face ?! Poate salvăm echipa cu ideea ta !!! Și care e treaba cu....ghilimelele, ti-a scăpat ?!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  16 Ianuarie 2020, 17:09
Postat de parpalache pe 16 Ianuarie 2020, 16:31

Ai vazut finala supercupei Spaniei dintre Real Madrid si Atletico Madrid de la Riad-Arabia Saudita-in care Sergio Ramos a dat o pasa perfecta...la adversar,in fata propriului careu-din fericire pentru el nevalorificata de adversarul surprins?Morala:Orice fotbalist poate gresi!

Sigur ca toata lumea poate gresi. Dar una e ca greseala sa fie exceptia, si alta sa fie regula !

869173353184493
Marinoiu Marius  •  16 Ianuarie 2020, 16:32

Bai fraților terminati odată cuNegoita asta,, e bătaie de joc ce face el acuma,,

Vezi toate comentariile (19)
Comentează