FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0 // Gabi Enache a pierdut contactul cu Liga 1: „Nu am mai urmărit fotbalul din România”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 01:26

Dinamo a trecut de Dunărea Călărași, scor 2-0. Călărășenii sunt mulțumiți de jocul prestat contra formației lui Mircea Rednic.

„Am controlat meciul o bună perioadă de timp, dar am luat gol la o greșeală a echipei mele. Am avut ocaziile noastre, este o victorie importantă pentru Dinamo. Din păcate, nu ne descurcăm in treimea adversă.

Echipa arată mult mai bine decât a aratat în prima parte a campionatului. Când domini Dinamo în Ștefan cel Mare, nu poți spune că nu arată bine. Din păcate, jucătorii care ar trebui să facă diferența nu o fac în treimea adversă. Au fost adusi pentru acest lucru si astept mai mult de la ei”, a declarat Alexa la TV Telekom Sport.

Enache a pierdut contactul cu Liga 1

„Pentru mine fiecare meci e special. Nu contează pentru cine joc, împotriva cui. Am făcut un meci foarte bun. Am dominat jocul, iar dinamoviștii au speculat pe contraatac.

Maxim doi jucători mai recunosc de la Dinamo. Au oameni talentați, dar am fost peste ei. Nu am mai urmărit atent fotbalul românesc. Fiecare echipă își face planuri. La final sper să fim peste ei”, a declarat Gabriel Enache la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0 // Mircea Rednic, mesaj pentru Dan Nistor: „Poate așa va fi chemat la națională”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
138672209828437
Gelu Oanca  •  09 Martie 2019, 08:27

Cum *** au dominat pe Dinamo, cand ei au avut un sut la poarta in prima repriza si unul in a doua,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1013981461965460
Rafael Mazilu  •  09 Martie 2019, 08:23

Cand joci mai mult prin cluburi de noapte ... normal ca fotbalul este greu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează