FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

DINAMO // Dusan Uhrin pregătește surpriza pentru meciul cu Gaz Metan! Slavko Perovic e gata de joc și are șanse să fie în lot

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 14:45

Atacantul sârb Slavko Perovic a jucat fără probleme 45 de minute în amicalul cu Chiajna (2-1), a dat gol, a fost bătăios, iar Dusan Uhrin vrea să-l bage în lot vineri, cu Gaz Metan Mediaș, poate chiar să-l introducă pe teren.

Dinamo și-a făcut rost de un alt atacant. L-a redescoperit pe Slavko Perovic, 30 de ani, care în ultimele două luni a stat departe de „haită”, iar oficialii au vrut să scape de fotbalistul pentru care au renunțat la preferatul fanilor, Thanasis Papazoglou. 

„Sunt ca un pitbull pe teren, mușc din adversari”, a declarat în toiul verii Perovici pentru GSP, dar n-a apucat să joace decât o jumătate de oră cu Viitorul (0-5).  

După aceea, în ciuda a ceea ce a susținut fotbalistul, oficialii clubului l-au oprit de la efort susținând că au ieșit câteva teste negative la un control cardiac. Slavko a fost apoi în Serbia, de mai multe ori, a repetat testele și a primit viză de antrenamente și de joc apoi! 

El zice că poate oricând, oricât 

Acum, atacantul pare încărcat la maximum. A jucat în repriza secundă cu Concordia Chiajna (2-1), a băgat alunecări, a dat din coate, a avut unele intrări la limită, a dat gol, chiar dacă a alunecat în momentul șutului! 

DINAMO // Dusan Uhrin pregătește surpriza pentru meciul cu Gaz Metan! Slavko Perovic e gata de joc și are șanse să fie în lot

L-au ținut bateriile aproape jumătate de oră, încă mai are nevoie de pregătire fizică, fiindcă a făcut totuși pregătire centralizată doar în ultimele două săptămâni. Dusan Uhrin a fost mulțumit de el, mai ales că mai dorea un atacant care să fie soluție pentru Matteo Montini și Daniel Popa. 

5 goluriîn 21 de meciuri a marcat Perovici pentru Istanbulspor în sezonul trecut, în liga secundă din Turcia

Și N'Diaye e o soluție 

Uhrin a mai readus un fotbalist la echipă, din mandatul lui Rednic în Ștefan cel Mare. Dusan l-a introdus pe Mamotou N'Diaye, 29 de ani, în partea secundă a partidei cu Concordia (2-1), iar închizătorul din Mali a jucat bine, nu s-a complicat, mai ales că evolua după trei luni de pauză. 

Cehul se va baza pe el până la iarnă. Fotbalistul le-a dat emoții celor de pe bancă, s-a accidentat după un contact mai tare, dar și-a revenit după îngrijiri medicale.

Vezi și:

„Banii, banii" » Scandări în vestiarul dinamovist după victoria din amicalul cu Chiajna. Ce-i deranjează pe fotbaliști

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  14 Octombrie 2019, 16:32
Postat de aldo_m pe 13 Octombrie 2019, 16:02

KLIMAVICIUS

pulbere

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  13 Octombrie 2019, 17:06

PISCITELLI - CORBU , PULJIC , M.POPESCU , R.GRIGORE - CIOBOTARIU , I.FILIP - BRITO(mihaiu) , NISTOR , SORESCU(strechie) - NEICUTESCU(monttini) !!!!!

vasilicax
vasilicax  •  13 Octombrie 2019, 16:48

Sa dea Domnul sa gaseasca o solutie in atac.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează