FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo e în cumpănă, dar Mircea Rednic promite: "Play-off-ul nu e în pericol"

Actualul contract al lui Rednic expiră vara viitoare
Actualul contract al lui Rednic expiră vara viitoare

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 00:00

Rednic promite că nu se va despărţi de "cîini", deși are oferte din străinătate.

Dinamo se află într-un moment de cumpănă. Eşecurile din campionat, 0-3 la Craiova şi 1-5 cu Viitorul, au erodat "haita", însă Mircea Rednic a sunat adunarea şi i-a reconectat pe elevii săi.

"Dacă şi-au revenit din şoc? Trebuie! Trebuie să învăţăm odată din greşeli! Pentru că s-au făcut unele uriaşe. Cu Viitorul a fost şocant ca rezultat, dar a trecut. Vin altele, nu stăm să plîngem un an. Nici nu ne gîndim că am putea rata play-off-ul. Mai sînt multe partide de jucat, e nevoie de o victorie, la Timişoara pentru început".

Antrenorul de 53 de ani a continuat: "După acest meci, avem timp să pregătim cum se cuvine şi Derby-ul cu Steaua. Urmează pauza competiţională, pînă atunci e obligatoriu să învingem o trupă bună, cea de pe Bega. Vreau să văd că ai mei joacă fotbal acolo, că la Craiova şi cu Viitorul nu prea au jucat!".

Întrebat dacă ia în calcul vreuna dintre propunerile din Belgia, Rednic a spus: "Eu la proiectul Dinamo nu renunţ. Domnul Negoiţă s-a ţinut de cuvînt în tot ceea ce a promis. Nu plec nicăieri, chiar dacă am oferte".

Matei, căpitanul vestiarului

Cosmin Matei rămîne prima opţine pentru a purta banderola. A explicat Rednic: "Au fost discuţii şi am decis ca fotbaliştii să-şi aleagă liderul. S-a trecut la vot. Matei a fost alesul, al doilea a ieşit Vojnovici şi al treilea Anton. Ei sînt căpitanii, în ordinea asta".

"E un pericol"

Secundul lui ACS Poli, Iosif Rotariu, crede că nepotul lui, Dorin, este o amenințare pentru Timișoara: "E un jucător plin de calități, cred că are cele mai multe goluri dintre jucătorii tineri din Liga 1. E un pericol și ne-am luat măsuri. Mi-ar fi plăcut să ne întîlnim pe teren, să joc și eu. În primul rînd vreau să cîștige echipa mea, Poli Timișoara, nu se pune problema de altceva. N-am vorbit deloc în această săptămînă. Doar cu tatăl său. Tocmai pentru că nu am vrut să creez speculații".

"E inadmisibil să iei 3 goluri în 4 minute! Totuși, să nu uităm că, împotriva Viitorului, am jucat o oră în 10 oameni"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Nu e o criză în apărare. Cînd nu luam goluri şi învingeam nu era doar defensiva la înălţime, ci toată echipa. Ne apărăm în 11, atacăm în 11"
Andrei Marc, fundaş Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  07 Noiembrie 2015, 18:54

PROMISIUNI DESARTE ....!!!! PENTRU A-SI SALVA SCAUNUL SI COMISIOANELE ...!!!

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  07 Noiembrie 2015, 11:38

dacă CFR Cluj își ia punctele înnapoi, iar Craiova depășește Dinamo - e bun și play out-ul. poată că, acolo, se vor situa pe un loc care evită retrogradarea. Rednic mai folosește sistemul „para-ndărăt” atunci când decide cine intră în teren? căci ar fi fost celebru pentru așa ceva. de aceea (scrie site-ul unui jurnal belgian) l-ar fi dat belgienii afară și nu mai vor să audă de el. este o întrebare, nu o afirmație... și nici o acuzație! în fond, antrenorul decide, cât e acolo, pe bancă.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Noiembrie 2015, 09:07

Râde și el de prostiile pe care le spune...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează