FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Dinamo are nevoie de atacant, dar poate aduce un portar! Un nume cunoscut în Superligă le-a fost propus „câinilor”

Eduard Pap // FOTO: Imago
Eduard Pap // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 13:52 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 14:09

Eduard Pap, 29 de ani, i-a fost propus lui Dinamo, care analizează situația, mai ales că Adnan Golubovic este titular cert. Dacă va îmbrăca tricoul alb-roșu, se va duela cu fosta sa echipă, FC Botoșani, pentru salvarea de la retrogradare.

Dinamo caută atacanți, dar ar putea semna zilele viitoare cu un portar! Conform informațiilor GSP.ro, „câinilor” le-a fost propus un portar cunoscut la nivelul Superligii, este vorba de Eduard Pap, 29 de ani, care ar avea posibilitatea să revină în campionatul intern.

Olandezul care nu exclude posibilitatea de a lua cetățenie română: ”Sută la sută vom învinge Dinamo”. Cine i-a schimbat viața pentru totdeauna
PETROLUL
Olandezul care nu exclude posibilitatea de a lua cetățenie română: ”Sută la sută vom învinge Dinamo”. Cine i-a schimbat viața pentru totdeauna

După ce s-a despărțit vara trecută de FC Botoșani, Pap a ales să semneze cu Gyor, care-și propusese să promoveze în actuala ediție. Ungurii sunt pe locul 2, în lupta pentru obiectiv. 

9meciuri a adunat Pap pentru Gyor în actuala ediție, a încasat 10 goluri

Totuși, Edi Pap se poate întoarce în România și ar deveni astfel adversarul Botoșaniului în lupta pentru evitarea retrogradării. Tocmai el, care a fost căpitanul moldovenilor!

Pap ar avea superconcurență în alb-roșu: Golubovic e de neatins, practic, în acest moment!

Pap a fost propus ”câinilor”, conform informațiilor GSP, Dinamo trebuie să decidă acum dacă face afacerea. Va fi o concurență acerbă între buturi dacă roș-albii vor accesa acest transfer.

Adnan Golubovic, 28 de ani, este favoritul postului, practic, e greu de scos din poartă acum. Tocmai de aceea Dinamo a decis să renunțe la Filip Dujmovic, 24 de ani, bosniacul care a contribuit la promovare. Ultimul este în discuții să rezilieze actele cu bucureștenii.

149de meciuri a strâns Pap pentru FC Botoșani în carieră. În 46 de partide n-a luat gol

În acest moment, opțiunea secundă din ”haită” este Răzvan Began, 27 de ani, goalkeeper-ul care a evoluat foarte bine în primul amical din 2024, 1-1 cu Genclerbirligi.

Eduard Pap a fost două luni rezervă la Gyor

Eduard Pap a început sezonul ca titular la unguri, după care a urmat o perioadă de două luni în care a fost doar rezervă. O serie de 9 meciuri consecutive în care a stat doar pe bancă.

Discuțiile vor continua astăzi, ar trebui să se clarifice până mâine.

VIDEO Kopic: „Mi-aș dori să vorbim despre ei acum, nu despre transferuri”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Prima reacție a lui Adrian Mutu după durerea pricinuită de moartea mamei: „Încerc să mă echilibrez”. Ce decizie a luat „Briliantul”: când revine în antrenorat

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Cum a fost când noua achiziție din SuperLiga a dat mâna cu Maradona, apoi cu Mourinho: „Diego a venit cu tancul la meci!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno534
creeperno534  •  10 Ianuarie 2024, 22:36

Began e in forma

duta_dd
duta_dd  •  10 Ianuarie 2024, 22:13

este o strategie buna a managerului-salvator-actionar: 11 portari si un jucator care sa joace ceva pe manele in teren - si gata salvarea de la retrogradare

redbuldog
redbuldog  •  10 Ianuarie 2024, 16:35

Titlul corect era ,,Dinamo are nevoie de tichie de margaritar.."!Dar ce sa ne mai facem cu jurnalisti-impresari,care transfera noapte ce ziua visau...!?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează