FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță, răspuns categoric pentru cei care-l critică: „Nu am nevoie de trofee de plastic de pus pe birou!”

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2019 22:40

Academia de copii și juniori a lui Dinamo se pregătește în condiții vitrege la baza sportivă Granitul, pe un teren sintetic. În ciuda acestui fapt, tinerii dinamoviști au câștigat nenumărate trofee la copii și juniori, fiind în luptă directă cu Academia Gheorghe Hagi.  

Finanțatorul Ionuț Negoiță nu pune preț pe rezultatele aceastea și a explicat în interviul cu Gazeta Sporturilor că așteaptă ca tinerii să confirme la echipa mare. 

- Gabi Răduță, șeful Academiei de copii și juniori a lui Dinamo a spus la GSP Live că Academia nu are cele mai bune condiții și nu e susținută cât ar trebui. Totuși, în ciuda condițiilor s-au obținut multe rezultate. De ce nu mai investiți în această zonă? 
- Care rezultate? 

- Cum care? 
- Vă mai întreb o dată, care rezultate? 

- Campionate, Liga elitelor, Cupe. 
- Pentru câți bani s-au investit, eu cred că se putea mai mult. 

- Ați fi dorit ca tinerii jucători să se impună la echipa mare? 
- Evident. Despre ce vorbim? De Cupe din plastic de pus pe birou? Mă interesează câți jucători crescuți la Dinamo au ajuns fotbaliști. Dați-mi nume. 

- Îmi vine în minte acum Nedelcearu. 
- Da, Nedelcearu. Și acum atât. Cam puțin pentru 500.000 de euro pe an investiți în Academie. Așa să vorbim multe e ușor, dar importante sunt faptele. Prea multă vrajeală și prea puțină treabă serioasă.  

Citește și: 

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, categoric în privința relației dintre Dinamo și Anamaria Prodan: „Spuneți-mi vreun jucător sau antrenor de la club reprezentat de ea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
163326071117544
Bogdan Diaconescu  •  15 August 2019, 22:29
Postat de Dragos Bargaoanu pe 15 August 2019, 12:14

El n-are nevoie de trofee, din principiu! Nici putere financiară și nici știință managerială pt a le obține nu are!E o vorbă despre o vulpe și despre niște struguri acri...

Ce dovada mai buna de incompetenta si de timpenie crasa vreti de la acest *** zis investitor?? Mai Nea...itza cum bine ti se zice...pai este raspunderea antrenorilor de la juniori sa promoveze si sa cizeleze talentele care sa devina certitudini la seniori mai ***' baltii? Ei selecteaza jucatorii, ii pregatesc si cistiga meciuri si titluri da? Deci inseamna ca AU cea mai buna generatie de acea virsta daca cistiga, da sau nu? De aici incolo devine problema antrenorilor de la seniori si a managementului clubului cum ii slefuiesc pe acesti tineri sa ajunga fotbalisti, prin imprumuturi cu cap, monitorizare, participare in cantonamente cu seniorii ca sa fie integrati, stabilitate la nivel de antrenor si management ca sa existe o politica coerenta pe termen mediu, etc...asa ajung 2-3-4 jucatori mari mai incompetentule. Deci astia, la nivelul lor de virsta ii bat juniorii lui Hagi iar dupa 2-3 ani ai nostrii dispar iar ai lui Hagi continua sa apara, sa se impuna si sa produca milioane fratzicule. Deci UNDE se face diferenta? La valoarea juniorilor/ antrenorilor de juniori sau, cumva, dupa? A? Iar tu raspunzi la misto...ce continuitate si politica de promovare sa ai bai baiatule daca tu schimbi antrenorii de doua ori pe an?? Vai de mama ta si a noastra cu tine pe cap!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  15 August 2019, 12:14

El n-are nevoie de trofee, din principiu! Nici putere financiară și nici știință managerială pt a le obține nu are!E o vorbă despre o vulpe și despre niște struguri acri...

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  15 August 2019, 09:47

SI are perfecta dreptate. Problema este ca s-a inconjurat de *** si ***. Nu trebuia sa renunte la echipa a doua, trebuia sa se asigure ca angajeaza oameni CAPABILI. Nu din tara, sa aduca de afara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează