FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV. Fanii DDB, întâlnire cu premierul Ludovic Orban: veste uriașă despre noul stadion Dinamo

Fanii lui Dinamo au primit o veste uriașă
Fanii lui Dinamo au primit o veste uriașă

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 12:24 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 13:30

DINAMO. Zilele trecute, suporterii socios din programul DDB au fost invitați special la Palatul Victoria pentru o întrevedere cu premierul Ludovic Orban și cu ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, pentru a discuta despre tema noului stadion din Ștefan cel Mare.

Ideea cu care fanii-acționari au plecat după întrevedere a fost de bun augur pentru suflarea dinamovistă: „Guvernul României și CNI susțin proiectul noului stadion Dinamo". Roș-albii au creat un comitet format din cei mai reprezentativi fani dinamoviști, pentru cel mai așteptat proiect în Ștefan cel Mare, noul stadion Dinamo.

DINAMO. Fanii DDB, întâlnire cu premierul Orban

Primul ministru Ludovic Orban, ministrul TS Ionuț Stroe și alți reprezentanți ai Guvernului au avut o întâlnire cu membrii Boardului DDB, subiectul ședinței fiind noul stadion. A mai existat la începutul verii, o întrevedere cu Marcel Vela, ministrul de Interne, tot pe această temă. Guvernul României și-a arătat toată deschiderea și a subliniat că susține proiectul noului stadion Dinamo alături de Compania Națională de Investiții.

Surse apropiate Guvernului au subliniat că întâlnirea primului ministru Ludovic Orban cu boardul DDB a fost făcută publică abia acum pentru ca acest subiect foarte important pentru toți dinamoviștii să nu fie interpretat înaintea algerilor de duminica trecută! Vestea cea mare pentru „câini" este că reprezentanții Guvernului au dat asigurări că lucrările pentru noul stadion Dinamo vor demara la începutul anului viitor.

DINAMO. 150 de mingi pentru copii și juniori

Astăzi, fanii-acționari ai lui Dinamo vor lua parte la un eveniment organizat pe pista stadionului din Ștefan cel Mare, chiar în fața Peluzei Cătălin Hîldan. Vor fi oferite 150 de mingi grupelor de copii și juniori ale Academiei. Accesul se face prin Bd. Barbu Văcărescu, apoi pe la poarta dinspre tabelă.

VIDEO Match preview FCSB - Dinamo: tot ce trebuie să știi despre „Derby de România”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Paul Anton la Dinamo! Mâine va fi prezentat oficial

Dănuț Lupu, despre apropierea lui Cornel Dinu de Dinamo: „Doar din acest motiv l-au adus” » Atac la noua conducere: „N-au niciun ban!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
creeperno
creeperno  •  01 Octombrie 2020, 22:45

Sa luam titlu si dupa facem stadion

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  01 Octombrie 2020, 22:32

Nu cred pana nu vad

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  01 Octombrie 2020, 21:16
Postat de mir21 pe 01 Octombrie 2020, 17:37

O sa vada stadion la anul si la multi ani, a fost șmecher sica, i-a chemat inainte de alegeri sa le promita ca incep lucrarile la inceputul anului viitor, si uite asa *** aia care rup usi inchise au pus stampila pe oamenii lui sica. Asta inseamna sa fi prost, pana acum erau masa de manevra pentru psd ul lui ***

“Asta inseamna sa fi prost”... exact...

Vezi toate comentariile (61)
Comentează