FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ

Dinamo - FC Argeș. Dănciulescu îl critică pe Gane: „Am văzut, nu funcționează!”

Ionel Dănciulescu (44 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, critică echipa lui Jerry Gane pentru evoluția cu FC Argeș din prima repriză. La pauză, piteștenii conduceau cu 1-0 în Ștefan cel Mare.
Ionel Dănciulescu (44 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, critică echipa lui Jerry Gane pentru evoluția cu FC Argeș din prima repriză. La pauză, piteștenii conduceau cu 1-0 în Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 21:15 / Actualizat luni, 15 martie 2021 22:23

Ionel Dănciulescu (44 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, critică echipa lui Jerry Gane pentru evoluția cu FC Argeș din prima repriză. La pauză, piteștenii conduceau cu 1-0 în Ștefan cel Mare. La final, „câinii” au pierdut cu 1-2.

Urmărește AICI desfășurarea meciului Dinamo - FC Argeș

„Dinamo n-a punctat decât la posesie în prima repriză, fără multe idei pe faza ofensivă. Foarte puțin. Cei de la Pitești sunt foarte periculoși pe contraatac. 

În plus, am văzut destul de multe nesincronizări în axul defensiv la Dinamo, la Bejan și Puljic. E clar că nu funcționează sistemul”, a declarat Dănciulescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

În ce formulă a început Dinamo meciul cu FC Argeș:

  • 3-4-3: Eșanu - Bejan, Puljic, R. Grigore - D. Sorescu, P. Anton, Vl. Achim, St. Filip - Morsay, R. Moldoveanu, G. Crețu

Furtună înaintea duelului dintre Dinamo și FC Argeș

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Pablo Cortacero revine și declară război total la Dinamo: „Până acum am lucrat din umbră! Vin la București pentru control absolut”

Amintiri de la „thriller-ul” Dinamo - FC Argeș din 1979: „Jocurile erau făcute pentru ei. Se uitau la Dobrin ca la un extraterestru!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
tororosso
tororosso  •  16 Martie 2021, 09:34

Cu asemenea plutași poate veni la Dinamo chiar și Joaquim Löw că tot plutași rămân . Ce poate face Jerry cu aceste epave decât să plece unde a dus mutu iapa. Problema este cine vine la Dinamo ? Niciun antrenor cât de cât nu vrea circ pe pâine și să stea la cheremul unor suporteri și platiți la Sf.Așteaptă . DDB-ul se scobește in buzunare de bani și acești pseudo fotbaliști îi doare în dos (nici acolo) .

1260234347346768
Ioan Trisi  •  15 Martie 2021, 22:40

Pana la urma care e scorul final? Ca eu am vazut 3 rezultate si trei clasamente! ***, astia de la CSP! Incepand de azi eu nu va mai citesc! Sunteti sub orice critica!Duceti-va la dracu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  15 Martie 2021, 22:33

DEMISIA GANE!!!Antrenor complet paralel,nu are nici o idee tactica...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează