FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // Florin Prunea ignoră greșelile centralului: „Rezultatul a fost echitabil, am arătat atitudine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 23:45

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a evitat să comenteze arbitrajul scandalos al lui George Rădulescu, cel care a avut nu mai puțin de 4 decizii PRO Dinamo în confruntarea cu FC Botoșani, scor 1-1. 

„Ce am văzut e că la 1-0 am avut o ocazie mare și, dacă făceam 2-0, meciul s-ar fi închis. Până la 1-0, Botoșaniul nu ne-a pus probleme. Am întâlnit o echipă bună a campionatului, pe final ambele formații puteau să câștige. Cred că rezultatul e cel echitabil. Am arătat atitudine, avem calitate, mai avem de lucrat pe fază defensivă. 

N-a fost un meci ușor pentru arbitru, a fost un meci greu. De ce să nu ne ne arbitreze dacă e din București? FCSB n-a fost arbitrată de arbitri din București? Nu mă pricep la delegări”, a declarat Florin Prunea, la TV Digi Sport. 

Oficialul dinamovist și-a adus apoi aminte de partida CFR Cluj - Dinamo 1-0, în care arbitrul Andrei Chivulete a dictat un penalty în favoarea ardelenilor. După acel meci, Prunea l-a criticat dur pe Chivulete junior.

„Și noi, la Cluj, câte penalty-uri am avut? Când am pățit ce am pățit la Cluj n-a mai zis nimeni nimic...”, a adăugat Prunea. 

Citește AICI cronica partidei

MASACRU! Arbitrul i-a împins pe dinamoviști de la spate: 3 penalty-uri nedate pentru moldoveni + Neicuțescu, iertat de eliminare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
sorinaccio
sorinaccio  •  15 Septembrie 2019, 11:46

Avem 15 mii de motive să credem că te pricepi la arbitri. Tu la centrări pe atacanți suedezi ești varză.

107456520566405
Terminhater Terminhater  •  15 Septembrie 2019, 11:23

Pitonul prunea ... L-o fi strâns suspensorul de a putut debita imbecilismele astea ...

ge3orge3
ge3orge3  •  15 Septembrie 2019, 11:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close