FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

NOTE GSP Continuă criza la Dinamo! Doi „câini”, cei mai slabi în meciul cu Botoșani » Cine nu s-a făcut de râs

FOTO: Cristi Preda +49   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 07:04 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 07:42

După 1-2 cu FC Botoșani, pe teren propriu, Dinamo a mai bifat un eșec, al 6-lea consecutiv în Liga 1, iar situația „câinilor” pare tot mai complicată.

Cu Sorin Colceag pe bancă, cel care i-a luat locul lui Dario Bonetti, Dinamo nu a dat semne că care forța să treacă peste pasa proastă în care se află și a avut din nou o prestație dezamăgitoare.

Formația alb-roșie a fost dominată de elevii lui Marius Croitori și doar Gabi Torje și Mirko Ivanovksi s-au ridicat la nivelul adversarilor. Cei doi au fost cei mai buni jucători de la Dinamo, fiind notați cu 7 de Gazeta Sporturilor.

La polul opus s-au aflat Robert Moldoveanu și Geani Crețu. Atacantul și fundașul dreapta au fost cei mai slabi de pe teren și au primit nota 3! Ehmann, Ricardo Grigore și Alex Răuță au dezamăgit și ei, fiid notați cu 4.

6a luat Sorin Colceag, antrenorul lui Dinamo. Croitoru a primit 7

Ongenda, marcatorul unui gol, a fost cel mai bun jucător de pe teren, fiind notat cu 8.

Continuă criza la Dinamo! Doi „câini”, cei mai slabi în meciul cu Botoșani » Cine nu s-a făcut de râs

Penalty pentru „câini" la 0-2 

Roș-albii au avut mai multe momente pe durata meciului în care au solicitat penalty. Câte două situații în fiecare repriză! Cea mai aproape de adevăr a fost faza din minutul 27, la 0-2, când Moldoveanu a reluat din cădere spre poarta adversă, iar Edjouma a intervenit cu mâna, deviind mingea care se ducea spre buturile lui Pap.

 La LookSport, fostul arbitru Mirel Albon a apreciat că se impunea lovitură de la 11 metri, fostul decar al naționalei, George Florescu, a susținut ideea, celelalte situații de penalty solicitate de către "câini" neavând acoperire

De la 0-2 am dominat jocul, dar micile detalii au făcut diferența. Toți ne-am regăsit energia, spiritul, acesta este cel mai mare câștig la acest moment. Fiecare jucător a făcut pasul în față, niciunul nu a dat înapoi. Nu e momentul să comentez dacă aș fi sau nu de acord să preiau soarta definitivă a echipei. În rucsacul unui soldat se află întotdeauna și sabia de mareșal!
- Sorin Colceag, antrenor interimar Dinamo

Ilie Dumitrescu a găsit două mari probleme la Dinamo:

Ilie Dumitrescu a comentat situația „câinilor”, ajunși la 6 eșecuri pe linie în Liga 1.

„S-au mișcat bine cu aceste transferuri, îmi vin acum în minte numele lui Itu, Torje. Dar eșecul acela cu FCSB e foarte greu de digerat, a venit cum nu se putea mai rău pentru ei. După, au dat de un adversar complicat, Botoșani, o echipă cu jucători valoroși, cu un antrenor bun. O echipă complicată pentru orice adversar.  De asemenea, problema antrenorului trebuie rezolvată rapid. Sau să-l lase pe Colceag, dar să fie clar”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

536 de minutede ineficacitate adunase Dinamo în Liga 1 până la golul de aseară al lui Torje

VIDEO Probleme cu nocturna la Dinamo - FC Botoșani

Citește și: 

Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

Detaliul remarcat de Dan Udrea la tribuna oficială, în momentul beznei de la Dinamo - Botoșani: „Cum să stai așa?!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  20 Septembrie 2021, 13:58

cine scrie articole la voi? sau nu vede meciul si scrie ce i se spune , ***... Dinamo a jucat mult mai bine , alegat jocul, moldovenii doar sau aparat siau marcat pe contratac ... Dinamo a avut cel putin un penalti neacordat! cretu, bahni, andrei radu, moldoveanu, nu sunt jucatori de liga 1,clar! in rest, incercati sa fiti impartiali, asta e regula la ziaristi! la aia corecti, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

514091889218839
Mihai Buzea  •  20 Septembrie 2021, 12:24

Tot burleanu rămâne cel mai bun!!!

kidu2k3
kidu2k3  •  20 Septembrie 2021, 11:50

nu sunt un expert , dar nu inteleg dc se insista cu Moldoveanu, nu e nici de liga a 3a ar da bine la judeteana.. parere personala si lu` al nostru Rici ii mai lipseste fititlul pt a fii o petarda in adevaratul sens al cuvantului..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează