FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

FOTO Detaliul remarcat de Dan Udrea la tribuna oficială, în momentul beznei de la Dinamo - Botoșani: „Cum să stai așa?!”

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Partida a avut și un moment de incertitudine, în minutul 36, când nocturna stadionului s-a stins. +49   FOTO
FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Partida a avut și un moment de incertitudine, în minutul 36, când nocturna stadionului s-a stins.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 22:05 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 22:18

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Partida a avut și un moment de incertitudine, în minutul 36, când nocturna stadionului s-a stins. 

Dan Udrea, jurnalist GSP și moderator al emisiunii „Sport Center” de la Telekom Sport, a remarcat un detaliu interesant din momentul în care nocturna arenei din Ștefan cel Mare devenise nefuncțională. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului gazdă, prezent la tribuna oficială, privea impasibil. 

Cum să stai așa, când ești conducător de club? Atât de liniștit?! Cade nocturna și nu faci nimic?”, a fost întrebarea pusă de Dan Udrea lui Constantin Zotta și lui Iulian Miu, cei doi invitați prezenți în studioul Telekom Sport. 

+45 FOTO

Iuliu Mureșan, impasibil la problemele cu nocturna din Dinamo - FC Botoșani 1-2

Fostul arbitru Constantin Zotta a opinat că Mureșan ar fi trebuit să fie implicat în rezolvarea problemei: „E o presiune fantastică. Conducerea administrativă e responsabilă de o astfel de eroare. I se datorează. Dacă jocul nu se relua și pierdea Dinamo, nu era de vină Torje sau alt jucător, chiar dacă era 0-2”. 

Iulian Miu, oficialul celor de la CSA Steaua, a încercat să îi găsească circumstanțe atenuante lui Mureșan: „Poate știa că totul e în regulă și va reporni. Dacă ești pregătit, stai liniștit. Intră generatoarele în funcțiune”.

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”
Dinamo - Botoșani 1-2
Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

Probleme cu nocturna în Dinamo - FC Botoșani

În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani, nocturna de pe stadionul Dinamo s-a stins! Partida a fost întreruptă temporar. După aproximativ 10 minute, nocturna și-a revenit și meciul a continuat.

Dinamoviștii au fost în pericol. Dacă instalația ar mai fi cedat o dată, meciul ar fi fost pierdut la „masa verde”, după cum prevede regulamentul. 

VIDEO Dinamo - FC Botoșani, întrerupt 10 minute din cauza problemelor cu nocturna

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Botoșani:

Fanii lui Dinamo n-au trecut peste umilința cu FCSB! Scenografia afișată la meciul cu Botoșani: „Totul va fi servit înapoi”

VIDEO+FOTO Dinamo - Botoșani 1-2 » Probleme cu nocturna în Ștefan cel Mare + emoții pentru „câini”: riscau să piardă meciul la „masa verde”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
immobiliarul
immobiliarul  •  20 Septembrie 2021, 07:05

Domnul Tolontan haideti repede ptr ca i s-a ars becul d-lui Udrea în birou și nu mai poate scrie articolele de 2 lei. Dnule Udrea unii mai au și GENERATOR la cosmelie, ceea ce în ,,presa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  20 Septembrie 2021, 06:53
Postat de barabula20 pe 20 Septembrie 2021, 04:03

Felicitari! Ati mai scos un articol. Ultima data can mai intru pe fitzuica voastra de 2 bani. Faliment placut!

Vorbesti de funie in casa spanzuratului?

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  20 Septembrie 2021, 06:00
Postat de Berceni pe 20 Septembrie 2021, 05:37

***

Tu nu spui prostii mereu,spui doar atunci când deschizi gura.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează