FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

UPDATE Doi jucători de la Dinamo, luați la rost de Cornel Dinu după meciul cu FCSB: „Unul e expirat și arată ca un burger, iar celălalt a avut intervenții ca din topor”

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 09:39 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 16:06

După Dinamo – FCSB 0-3, Cornel Dinu a criticat dur doi jucători ai lui Flavius Stoican: Gabi Torje și Alexandru Răuță.

„Procurorul” a analizat jocul presat de cele două echipe și spune că momentul decisiv a fost reprezentat de eliminarea lui Alexandru Răuță, din minutul 36.

Idee inedită avută de Stoican înainte de meciul cu FCSB » Cum a încercat să-și motiveze jucătorii pentru Derby
DINAMO - FCSB 0-3
Idee inedită avută de Stoican înainte de meciul cu FCSB » Cum a încercat să-și motiveze jucătorii pentru Derby

Cornel Dinu, nemilos cu Torje și Răuță după Dinamo - FCSB

„În prima repriză, deși n-a avut niciun șut pe poartă, Dinamo a avut o agresivitate pozitivă, în sensul că jucătorii au încercat să nu le dea spații celor de la FCSB, ca să nu poată să-și pună în valoare tehnicitatea și forța de pătrundere. Numai că această agresivitate s-a concretizat mai mult prin faulturi decât prin deposedări.

FCSB a profitat de golul marcat rapid, care a lămurit raportul de forțe, și de ciudățenia că acest Alexandru Răuță, care a ajuns căpitanul luiDinamo, a reușit două intervenții din topor, sancționate la diferență de câteva minute cu cartonașe galbene.

Am auzit părerea unor oameni din anturajul tehnic al lui Dinamo că Răuță ar semăna foarte mult cu regretatul Cătălin Hîldan. Este o blasfemie! Și că Răuță a ajuns căpitan la acest Dinamo de acum, de 0-9 cu FCSB în două meciuri, arată incapacitatea de a avea o concepție de joc în timp”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

UPDATE: Gabi Torje a comentat, pe scurt, caracterizarea primită din partea lui „Mister”: „Nu am să comentez niciodată ceea ce declară domnul Cornel Dinu”.

Dinu se ia de Gabi Torje: „Arată ca un burger”

Fostul antrenor al „câinilor” s-a luat și de Gabi Torje, pe care îl consideră gras și l-a taxat din nou pe Alexandru Răuță.

„Pentru mine este sugestiv minutul 35, când Torje, care n-am înțeles deloc de ce a fost adus Dinamo, fiind un jucător total expirat și care arată mai mult ca un burger, a irosit prima ocazie pe care a avut-o Dinamo. A fost un luft al lui «Torjeburger», care e nu e acceptat nici la grupele de copii de 6 ani.

Și acel luft epic al «Torjeburgerului» este urmat la faza imediat următoare de eliminarea «Răuțului». Din acel minut, s-a rupt totul”, a adăugat Dinu.

FCSB n-a forțat deloc, profitând de lipsa de coeziune și de concepție de joc a lui Dinamo. Jucătorii lui Becali mi-au făcut impresia că au jucat vreo 70 de minute în vârful bocancilor pe arătura de pe Dinamo, fără să se întrebuințeze.

- Cornel Dinu

VIDEO Dumitru Dragomir, dezamăgit de derby-ul Dinamo - FCSB

Citește și:

Cum a văzut Ilie Dumitrescu derby-ul Dinamo – FCSB: „Asta am remarcat la dinamoviști” » Care crede că a fost momentul cheie + ce problemă vede pentru Petrea

Concluzia lui Dănuț Lupu, după o nouă umilință trăită de Dinamo: „Ei sunt de vină!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
titiduru22
titiduru22  •  31 Ianuarie 2022, 16:46
Postat de jony1973 pe 31 Ianuarie 2022, 16:26

Matei nu trebuia sa joace aseara. Eu am spus mai demult ca nu trebuie sa joace in meciurile cu FCSB, deoarece si el la fel ca multi altii crede prosteste ca FCSB este Steaua...

Matei nu ar trebui sa joace deloc , el era expirat de cand a plecat acum cativa ani in Turcia .

jony1973
jony1973  •  31 Ianuarie 2022, 16:26
Postat de 1948forever pe 31 Ianuarie 2022, 11:32

serios? arbitrul v-a furat? si matei la cotul in gura plus cu gura mare tot meciul ce zici? sau hentul ala la care se da galben cu ochii inchisi?

Matei nu trebuia sa joace aseara. Eu am spus mai demult ca nu trebuie sa joace in meciurile cu FCSB, deoarece si el la fel ca multi altii crede prosteste ca FCSB este Steaua...

jony1973
jony1973  •  31 Ianuarie 2022, 16:20

Se tot insista prosteste cu acest 0-9 in cele doua meciuri, de parca ar fi fost numai meritul echipei FCSB. Adevarul ca in proportie de 60-70 % este meritul lui Gigi care a apelat la prietenul lui Bricheta sa vina cu cei doi arbitrii de casa sa dezechilibreze cele doua meciuri. FCSB este putin umflata si adevarata lor valoare este chinul de a marca al doilea gol in superioritate numerica timp de aproximativ 40 minute de la eliminarea usoara prin doua galbene a lui Rauta (un arbitru neutru din tarile cu fotbal adevarat nu ar fi eliminat asa de usor un jucator pentru cele doua faulturi facute aseara de Rauta). Eu zic ca ne facem de ras cu Hategan care a mai dezechilibrat prosteste si meciuri din Liga Campionilor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează