FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-0

Trică și-a desființat jucătorii în direct: „Zburați la voi în țară, avioanele sunt pregătite! Cine nu dă 100% pleacă!”

Dinamo - FCU Craiova 0-0. Eugen Trică, antrenorul oltenilor, și-a pus la zid jucătorii. Mesajul e clar: „Dacă nu dați 100%, zburați!”.
Dinamo - FCU Craiova 0-0. Eugen Trică, antrenorul oltenilor, și-a pus la zid jucătorii. Mesajul e clar: „Dacă nu dați 100%, zburați!”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 22:52 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 23:05

Dinamo - FCU Craiova 0-0. Eugen Trică, antrenorul oltenilor, și-a pus la zid jucătorii. Mesajul e clar: „Dacă nu dați 100%, zburați!”.

„Au fost ocazii de ambele părți, puteau să câștige și ei, dar și noi puteam pleca cu cele 3 puncte”, a început Trică discursul. Apoi, a veni tăvălugul.

„Ăsta nu e fotbalul pe care-l doresc eu la Craiova! Dacă au dat o jumătate de pasă de gol sau un gol, unii jucători cred că sunt cei mai buni din lume! Dacă nu se apucă să joace fotbal, o să plece ei! Avioanele sunt pregătite, să se ducă de unde au venit. Pleacă ei până să plec eu!”, a declarat Trică la Look+.

„Vorbim că facem presing, apoi Torje merge cu mingea la picior 40 de metri. Nu e posibil așa ceva! Cine nu dă 100% pentru această echipă pleacă!”, a mai spus Eugen Trică.

Dinamo - FCU Craiova. Eugen Trică, despre...

  • Sidibe: „Are impresia că e cel mai bun mijlocaș din țară după ce l-a lăudat Dan Petrescu! Să demonstreze! La mine, trebuie să bage capul în contre jucătorii. Dacă nu, zboară!”
  • atitudinea jucătorilor: „Suporterii au fost alături de noi, iar noi intrăm în teren 2/4. Vreau să văd la antrenamente că dai 100%, iar la meci 200%. Nu să intrăm pe teren cu fițe. Câțiva au dat, dar alții n-au dat nici măcar 30%. Atunci, du-te la tine în țară că ne păcălești! Am jucat și eu fotbal, dar dădeam totul pe teren!”
  • relația cu patronatul: „Peste mine nu se bagă nimeni, eu răspund de rezultate. Dacă trebuie, luăm alți jucători în iarnă! Mai sunt 4 etape și vreau să văd altceva. Noi ne-am făcut că jucăm fotbal cu Dinamo. Și dacă sunt aici jucători de 5 ani, pleacă în secunda 2!”

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FCU Craiova

+22 FOTO

Dinamo și FCU Craiova, la retrogradare

Dinamo, în continuare penultima în Liga 1, rămâne fără victorie de 14 etape. Dincolo, FCU Craiova ocupă un loc de baraj, 13.

Citește mai multe știri de actualitate:

Situație critică în Liga 1! 6 jucători importanți și-au depus memoriu » Clubul atacă: „Nu e normal ce au făcut”

DDB, ultimatum pentru Mircea Rednic! Fanii i-au găsit înlocuitor: „Ne-a mai salvat o dată”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
nicolae.ungureanu
nicolae.ungureanu  •  30 Noiembrie 2021, 14:39

Cum ar putea să fie jucători cu 5 ani vechime la un club fondat acum 4 ani?

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  27 Noiembrie 2021, 17:49

Mi-a plăcut atitudinea lui Trica iar daca acesta nu va fi susținut necondiționat vom avea mari probleme. Ma uit la Chindia lui Sandoi, o echipa fără valori dar la care disciplina din teren este absoluta și ma uit apoi la FCU Craiova unde indolenta este absoluta și nu pot sa nu ii intreb pe cei din conducere: cum de acceptați asa ceva? Mutu s-a lăsat călcat în picioare de Sidibe și de toți și iată unde suntem. Trica spune clar, ori va implicați 200% ori plecați și, pentru ca indulgenta lui Mutu ne-a adus aici este musai sa coboram milităria din pod. Bravo, Trica!

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Noiembrie 2021, 15:41
Postat de echilibrat pe 27 Noiembrie 2021, 09:42

Asta e o mare minciuna. Vezi cumva la Arad, Galati, Ploiesti, Pitesti, Cluj, Rapid echipe din astea ca fc mititelu : adica un SRL nou, fara brand si fara sigla, SRL fondat de un fost gropar al fotbalului local ? Nu. Pe nimeni nu intereseaza asa ceva. Cind vom vedea fanii adoptind un Rapid fake al familiei Moraru, U Cluj fake al familiei Walter, un FC Arges fake al familiei Penescu, un UTA fake al familiei Martian, un Petrolul fake al familiei Capra, un Farul fake al familiei Bosinceanu etc. etc, vei putea spune ca Roania aplauda fake-ul familiei mititelu EST. 2017. Asa cu supliment, de ce plateste familia mititelu pe capii "fanilor", blondu si gogoasa - le e teama ca fara plata astia nu apara cauza familiei ? Stie Romania aceste adevaruri ?

La Galati vad o echipa infiintata in 2017 si care se chinuie inca in liga a treia. La Cluj, echipa infiintata in 2016, care abia acum e in liga a doua, CSA Steaua infiintata in 2017 s-a zbatut trei ani pentru a ajunge in liga a doua. La fel si UTA, Rapid, Timisoara, Petrolul etc etc. Cum crezi tu ca va privesc pe voi suporterii tuturor acestor echipe, cu simpatie cumva pentru ca sustineti o echipa care a fost infiintata direct in liga a doua, sfidand bunul simt si intreaga tara?! Universitatea Craiova era sustinuta in toata tara, oamenii iubesc echipele frumoase si corecte, dar, asa cum Universitatea a fost iubita tot asa si CSU este dispretuita, deoarece este reprezinta exact opusul Universitatii Craiova, e copia fidela a lui FC Olt.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează