FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

DINAMO - GAZ METAN // EXCLUSIV Vestiarul dă în clocot: amenințări cu boicotul la startul partidei! + Edward Iordănescu ar fi avertizat că își dă demisia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 19:25

Duelul  dintre Dinamo și Gaz Metan Mediaș e programat vineri, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a 9-a din play-out. Jocul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport 1, Look Sport și TV Digi Sport 1.

Chiar dacă au defilat în meciul cu Hermannstadt și au câștigat cu 4-1, medieșenii nu au parte de liniște nici în această săptămână.

Jucătorii continuă să fie amânați cu salariile restante. Fotbaliștilor nu le-au mai intrat banii în conturi din ianuarie, iar ultimile promisiuni din partea șefilor au fost că luni, 6 mai, le vor intra banii, lucru care nu s-a întâmplat.

Surse din cadrul echipei au dezvăluit pentru GSP.ro că majoritatea jucătorilor străini au făcut grevă și au avut o ședință de urgență cu Edward Iordănescu.

"Zece jucători nu s-au mai antrenat începând de luni! Marți a existat o discuție cu antrenorul și au fost convinși să facă un antrenament.

Au în plan să boicoteze meciul de vineri cu Dinamo de la București! Situația este una scăpată de sub control, iar noi nu mai vrem să auzim nonstop de promisiunile neonorate ale conducerii", a spus un fotbalist în exclusivitate pentru GSP.ro, sub protecția anonimatului.

Mai exact, străinii din lot se gândesc să nu joace vineri, iar fotbaliștii români iau în calcul să întârzie startul partidei programate la ora 21:00. 

 

"Nu mai vrem să stăm în cantonament, nu mai vrem să facem câte două antrenamente. I-am spus asta și domnului Iordănescu. Vrem să ne primim banii pentru că am muncit. Nu suntem slugi și nu vrem își bată nimeni joc de noi"
jucător Gaz Metan Mediaș

Dacă săptămâna trecută Edward Iordănescu a refuzat să participe la conferința de presă înaintea meciului cu Hermannstadt, de această dată antrenorul de 40 de ani a răbufnit și a făcut un scandal monstru.

Iordănescu jr. a fost auzit de jucători și de restul celor din staff când i-a anunțat pe cei din conducere că e decis să demisionze în cel mai scurt timp, dacă situația financiară a jucătorilor nu va fi rezolvată mai repede. 

"Nu e normal să-ți bați joc de niște jucători. Băieții ăștia merg acasă și nu și-au mai luat salariile din ianuarie. Chiar nu știu cum să mai gestionez lucrurile, dar mă bucur că aici s-a creat o familie"
Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan după meciul cu Chiajna

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
1195078783842427
Cantemir Mefa  •  09 Mai 2019, 12:00

Alo, FRF, auzi?! Trimite-i în liga a IV-a!

chris_bu67
chris_bu67  •  09 Mai 2019, 09:42

Măi ziariștilor scrieți ceva despre zonele în care va ploua în următoarele zile,probabil va ploua!Vai vouă gazetari de spiru haret care vă ocupați de povești!

breitner
breitner  •  09 Mai 2019, 09:38
Postat de aldo_m pe 09 Mai 2019, 08:55

asta e vrajeala marca iordanescu care a inventat jocul fara bani si castigator

A invatat de la cioban (el e cu "transferuri" de jucatori)!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează