FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 1-1.

Dinamo - Hermannstadt 1-1. Anamaria Prodan, despre venirea lui Contra la Dinamo: „Așa se întâmplă în familia noastră!”

Dinamo și Hermannstadt au remizat, scor 1-1. Anamaria Prodan a asistat la partidă din loja sibienilor. După meci, impresara a dat de înțeles că viitorul antrenor al „câinilor” va fi Cosmin Contra. +49   FOTO
Dinamo și Hermannstadt au remizat, scor 1-1. Anamaria Prodan a asistat la partidă din loja sibienilor. După meci, impresara a dat de înțeles că viitorul antrenor al „câinilor” va fi Cosmin Contra.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 22:21 / Actualizat marti, 25 august 2020 15:13

Dinamo și Hermannstadt au remizat, scor 1-1. Anamaria Prodan a asistat la partidă din loja sibienilor. După meci, impresara a dat de înțeles că viitorul antrenor al „câinilor” va fi Cosmin Contra. 

„Un meci frumos, echitabil, cu un nivel bun pentru debut. V-am zis că Dinamo nu moare așa ușor, «nu mor caii când vor câinii». Echipele își revin încet-încet. E o perioadă ciudată, nu poți face transferurile, jucătorii așteteaptă. Mulți au vândut și nu au mai putut lua nimic înapoi. Sibiul își propune play-off-ul, va avea un stadion superb. O să fie o revelație”, a declarat Anamaria Prodan după meci.  

Anamaria Prodan: „Cred că Dinamo va avea alt antrenor în scurt timp”

Anamaria Prodan a dat de înțeles că nașul ei, Cosmin Contra, va semna în scurt timp cu Dinamo. 

„Eu la Dinamo am crescut, acolo am deschis ochii în fotbal și în sport, acolo era superb, au cel mai strategic plasat stadion, în centrul orașului. Acolo s-ar putea face niște lucruri minunate. 

Probabil va schimba antrenorul, eu cred că va avea alt antrenor în cel mai scurt timp posibil. Asta aud. Cosmin Contra este nașul meu Așa se întâmplă în familia noastră, Contra, Mutu, Reghecampf, toți sunt foarte puternici. Toți ai mei sunt foarte buni, e firesc să fie căutați la cel mai înalt nivel. Eu mi-aș dori să vină, să ridice ștacheta foarte sus”, a comentat Anamaria Prodan. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Hermannstadt: 

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - Hermannstadt: 

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Anamaria Prodan, prezentă pe Arena Națională! Cum a reacționat la golul încasat de Dinamo

Dinamo - Hermannstadt 1-1. Cătălin Straton, apel către conducere: „Cu tot respectul pentru Cosmin Contra, dar echipa e alături de Mulțescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  25 August 2020, 17:08

M-a impresionat faptul ca Prodan si-a scos fata la culturalizat. E adevarat ca e un teatru vulgar, dar daca Prodancei *** (numai in discutiile private), e clar ca stadionul este locul potrivit pentru imbogatirea vocabularului tinerei don'soare. Si ce m-a mai socat e faptul ca Anamaria din ProDan a devenit ProAchim. Asta se pare ca-i iubeste pe toti in egala masura. Are o inima mare. A propos, la barbati se spune ca daca are nasul mare .... La ProDan o fi cu inima, desi nici cu nasul n-ar avea de ce sa-i fie rusine?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

343457487054862
Andrei Mogos  •  25 August 2020, 15:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  25 August 2020, 10:52

Mai greu cu Alexa, care desi face parte din familie nu prea are rezultate excelente !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează