FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo se clatină! Bălănescu rostogolește promisiuni, jucătorii sunt la două zile distanță să clacheze!

Fotbaliștii nu Dinamo nu sunt plătiți din ianuarie
Fotbaliștii nu Dinamo nu sunt plătiți din ianuarie

Articol de , - Publicat miercuri, 06 mai 2020 19:43

Directorul general Bogdan Bălănescu le-a promis jucătorilor de la Dinamo că vor primi un salariu în săptămâna aceasta. Niciun fotbalist nu a încasat vreun ban și mai sunt doar două zile înainte ca echipa să nu mai creadă promisiunile.

Cu tot efortul FRF, al LPF și al Guvernului, nu e clar dacă Dinamo va putea să reia pregătirea și să continue normal campionatul. Lotul „câinilor” e aproape de o grevă, din cauza situației economice dezastruoase în care se află clubul. Jucătorilor li s-a promis de câteva ori până acum că aveau să încaseze un salariu din urmă.

Ei sunt neplătiți din ianuarie. Cea mai nouă promisiune a venit din partea directorului general Bălănescu: „Plătim un salariu în săptămâna asta!". Clubul mai are două zile ca să respecte promisiunea, joi și vineri, altfel fotbaliștii nu mai cred. „Nu vorbește nimeni cu noi, nimeni nu ne explică situația, asta e cel mai enervant!" este supărarea jucătorilor.

Dinamo a suspendat contractele în starea de urgență, dar tot are restanțe de 500.000 de euro! 

Ca să respecte promisiunea, clubul ar trebui să achite joi sau vineri mai mult de 100.000 de euro. Fotbaliștilor le-a fost promis și în luna trecută că aveau să încaseze un salariu, ceea ce nu s-a întâmplat. Apropiați ai lui Negoiță susțin că situația nu ar fi atât de disperată, că ar exista posibilitatea ca joi sau vineri să fie plătite salariile pentru ianuarie. Implicarea acționarului principal ar fi singura salvare. 

Executiv, în club mai există doar Bogdan Bălănescu, el s-a ocupat și de dosarul pentru licențiere, și de problemele la zi. Președintelui Prunea și directorului sportiv Dănciulescu le-au fost suspendate contractele. Și vor pleca, oricum, în iulie, la finalul contractelor.

Salarii mari, rezultate mici

Dinamo are angajați cu salarii mari, peste media primei ligi, însă randamentul echipei este extrem de slab. Italianul Fabbrini câștigă 16.000 de euro lunar, croatul Mrzljak are 12.000 de euro. Sunt bani pe care clubul va trebui să îi achite, chiar și cu întârziere. Suspendarea contractelor funcționează doar cât durează starea de urgență, până la 14 mai. Dinamo le-a mai plătit acestor jucători și bani la semnătură pentru perioada în care ei au să fie sub contract.

„Rezolvăm”, spun conducătorii

Conducerea încearcă să țină sub control o echipă frustrată, aflată la limita grevei, fiindcă jucătorii nu se mai simt tratați normal. „Le-am promis că vom face tot ce vom putea ca să achităm câte un salariu în săptămâna asta. Nu s-a terminat săptămâna!", explică apropiați ai lui Negoiță. 

Proprietarul clubului a anunțat, oricum, că nu mai e interesat, că vrea doar să scape de acțiuni. De când Negoiță a spus că nu mai e interesat, i-a trimis în șomaj tehnic pe președintele Prunea și pe team-managerul Dănciulescu și singurul „executiv” a rămas directorul general Bălănescu. Banii necesari pentru licența de Liga 1 în sezonul viitor au fost adunați de suporteri.

VIDEO. Claudiu Niculescu, amintiri amuzante din vestiarul lui Dinamo: „Avea un rottweiler superb, l-a adus în camera noastră și i-a dat comandă câinelui să nu mișc ”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV: Refuză să revină la Dinamo: „Țin legătura, le urez tot binele, dar nu mai vreau”

PCH, anunț la miezul nopții: „Bine ai venit acasă!” » Fanii se apropie de cumpărarea clubului

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (23)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  06 Mai 2020, 20:18

Nu va reincepe nici un camponat. Incepind de ieri pandemia a explodat in ro

geogeo
geogeo  •  06 Mai 2020, 21:49
Postat de Daniel Irimescu pe 06 Mai 2020, 20:18

Nu va reincepe nici un camponat. Incepind de ieri pandemia a explodat in ro

Poate ti-a expldat tie neuronu'...

valdino
valdino  •  06 Mai 2020, 23:05
Postat de alin_andrei pe 06 Mai 2020, 22:58

De prost ce esti....ala vbea de primaria Capitalei...iar tanti Firea este de la PSD...si sîc...are si buget!!!...si nu are nevoie de PNL pt sponsorizari...mergi la snooker

Repet si pentru tine...De prost ce esti nu stii ca PSD a fost la GUVERNARE pana acum 6 luni, adica ,pentru IQ -ul tau cat nr de la pantofi, avea toate parghiile( ministrul de interne, ministrul tineretului si sportului) sa ajute Dinamo...Dinamo are probleme de vreo 7 ani...Prostovane !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează