FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ioan Andone, sfaturi pentru Cosmin Contra: „M-aș ruga de el să rămână! Și-a riscat numele pentru echipă”

Ioan Andone este un fost mare fotbalist din istoria lui Dinamo
Ioan Andone este un fost mare fotbalist din istoria lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 17:42 / Actualizat sambata, 29 august 2020 17:57

Ioan Andone (60 de ani), președintele lui FC Voluntari, consideră că Gheorghe Mulțescu, fostul antrenor al lui Dinamo, ar trebui să continue la formația din Ștefan cel Mare într-o altă poziție.

În locul lui Contra, eu m-aș ruga de Mulțescu să rămână la Dinamo, pentru că și-a riscat numele în timpul pandemiei și are nevoie de experiența sa. Am încredere și în Cosmin. Vine de sus. Adică a fost ultima dată la echipa națională, asta înseamnă ceva”, a declarat Andone la „Digi Sport Special”.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.ro, Mulțescu a afirmat că i s-a propus un alt post de către conducerea „câinilor”, imediat după ce a fost înlocuit în funcție de Cosmin Contra: „Mi s-a propus un post la Dinamo, urmează să ne întâlnim în următoarele zile. Vom discuta mai multe atunci. Are legătură cu formația a doua și cu Academia”.

VIDEO Match preview: Chindia - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florin Prunea, devastator la adresa oficialilor de la Dinamo: „Șobolanii rodeau la Negoiță. Aș vrea să îi dau un telefon domnului Cortacero”

Adam Nemec, al treilea transfer al verii la Dinamo! Ce salariu va avea atacantul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
creeperno
creeperno  •  29 August 2020, 22:41

Daca vrea sa ramana, sigur. Daca nu, nu

2429755040479642
Stelian Popa  •  29 August 2020, 19:22

voi care ati jucat sau antrenat la Dinamo vreti sa sa fiti platiti toata viata de acest club, ce sa faca Multescu la Dnamo a trcut timpul lui. daca sunteti asa buni de ce nu incercati sa antrenati si alte cluburi.

abigail.laslas
abigail.laslas  •  29 August 2020, 18:53

Io dau un sfat la fecesebei: sa-si vada de mizeria lor de club

Vezi toate comentariile (7)
Comentează