FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ruptură! Gane l-a supărat pe Contra » Ar fi încălcat pactul din culise

Ionel Gane și Cosmin Contra
Ionel Gane și Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2021 11:50 / Actualizat sambata, 02 ianuarie 2021 12:37

Apariția lui Cosmin Contra (45 de ani) la show-ul de Revelion al lui Dan Negru i-a enervat teribil pe fanii lui Dinamo, iar atacurile asupra lui „Guriță” ar fi putut fi amplificate și de o dispută care s-ar fi aprins între acesta și Ionel Gane (49).

După ce Contra a „rupt” contractul cu Dinamo, postul de antrenor principal a fost preluat de Ionel „Jerry” Gane, antrenor secund în mandatul lui „Guriță”. Acesta a pregătit-o pe Dinamo în ultimele 4 meciuri ale anului și va continua pe banca alb-roșilor în 2021, fapt care l-a iritat pe Cosmin Contra.

Contra și Gane stabiliseră ca „Jerry” să rămână la Dinamo maximum două etape după plecarea lui Cosmin, acord nerespectat de Ionel, scrie digisport.ro. 

Cosmin Contra, țintit de DDB

Cosmin Contra vrea să își obțină banii datorați pentru lunile lucrate la Dinamo. Contractul său era unul foarte mare, 360.000 de euro/sezon, iar fanii din programul DDB îi cer lui „Guriță” să renunțe la orice pretenție financiară, din dragoste pentru club. Modul în care i-au transmis mesajul nu a fost deloc unul delicat. Suporterii l-au atacat pentru apariția la emisiunea de Revelion al lui Dan Negru!

„Până acum ne-am tot întrebat cine este Grinch? Cine este personajul care ne-a stricat nu numai Crăciunul, ci și jumătate din anul care s-a încheiat? Probabil, la fel ca și noi, ați aflat că în spatele omului verde invitat de omul negru se afla fostul antrenor și om de fotbal, Cosmin Contra.

În povestea pentru copii, până la urmă inima lui Grinch ajunge la dimensiunea normală, își dă seama că a greșit și restiutuie copiilor tot ce îți însușise în mod nedrept. Asta așteptăm și noi, domnule Grinch! Repară ce-ai stricat! Lasă ca banii suporterilor să fie folosiți pentru Dinamo

Altfel, ultima imagine cu care românii vor rămâne va fi a unui biet travestit într-o jenantă și penibilă emisiune”, se arată într-un comunicat emis pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”.

4 meciuriare Gane ca „principal” la Dinamo. Bilanțul său: 2 victorii, 1 egal, 1 înfrângere

11este locul ocupat de Dinamo la finalul turului în Liga 1. „Câinii” sunt la doar 4 puncte de primul loc de playoff

VIDEO. Radu Birlică: „Totul trebuie să se întâmple repede! Așa se poate salva Dinamo. 99% mă îndoiesc că Pablo Cortacero va aduce banii”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Anamaria Prodan, la Dinamo?! „Vreau să văd ce parteneri am lângă mine”

Ștefan Bănică se implică în salvarea lui Dinamo! Anunțul oficial: „Acum am vrut să dezvăluim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
laurenti001
laurenti001  •  02 Ianuarie 2021, 20:28
Postat de johnwhite pe 02 Ianuarie 2021, 14:40

cum sa nu. acum a spus uefa ca suntem CCA/STEAUA BUCURESTI/F.C.S.B. numele se mai schimba,nici bunicului meu nu ii place ca ne-am schimbat numele la inceputul anilor 60 din CCA in Steaua. dar asta este,trebuie sa ne obisnuim cu progresul.

Ce vorbesti acolo (c)oaie, aberezi despre uefa...progres la tine, gigel si mmic in cotet.

zorrozabal
zorrozabal  •  02 Ianuarie 2021, 19:43
Postat de johnwhite pe 02 Ianuarie 2021, 14:38

isi poate lua ramas bun jerry gane de la profesia de antrenor. contra il mai ducea dupa el pe unde mergea,dar acum,dupa falimentul lui vitan barzesti,gane o sa ramana pe strada,nu o sa il mai angajeze nimeni ca secund,ca,ca principal sigur nu-l mai vrea nimeni.

Gane mai intai a fost secundul lui Rafa Benitez!In materie de antrenorat Contra poate sa ia lectii de la el!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  02 Ianuarie 2021, 17:03

Dar ce este asa de greu sa se inteleaga ca Anghelache , la comanda lui Negoita si cu ajutorul lui Contra si al spaniolilor a planificat acest faliment care are ca efect intrarea bazei SAFTICA in proprietetea sefului de la RIN.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close