FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Iuliu Mureșan l-a luat deoparte pe Stoican și i-a sugerat să schimbe tactica: „Așa ar trebui să jucăm”

Iuliu Mureșan / Sursă foto: GSP +27   FOTO
Iuliu Mureșan / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 21:51 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 22:00

Iuliu Mureșan (68 de ani), administratorul special al lui Dinamo, a analizat la „rece” eșecul suferit în derby-ul cu FCSB, scor 0-3. Oficialul e dezamăgit de căpitanul Răuță, eliminat în prima repriză, și îi sugerează lui Stoican să schimbe tactica începând cu următorul meci. 

„Meciul cu FCSB era important, dar nu determinant. Noi trebuie să ne concentrăm pe acest final de campionat. Trebuie să facem puncte acolo unde e posibil. Dacă nu am fi ratat unele ocazii și dacă Răuță nu ar fi luat acele cartonașe galbene, poate alta ar fi fost soarta partidei. Nu mă așteptam de la Răuță, un jucător atât de experimentat, să ia atât de ușor două cartonașe galbene. O asemenea greșeală te curăță!

Echipa a luptat, a avut determinare, nu pot fi nemulțumit. E vital să facem puncte în partidele care urmează. Dacă va crește distanța față de echipele de deasupra noastră, va fi foarte greu să recuperăm”, a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

Eu am speranțe, am mai adus jucători. Am adus un atacant francez bun, Azakpo, o să mai facem probabil un transfer. Am îmbunătățit lotul, acum trebuie doar să vină acel declic de care avem nevoie. 

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo 

Iuliu Mureșan, sugestie pentru Stoican: „I-am spus că trebuie să abordăm altfel meciurile”

Mureșan a vorbit despre lejeritatea cu care Dinamo a încasat primul gol al derby-ului de dumincă seara, dezvăluind sugestia pe care i-a făcut-o lui Stoican:

„Am vorbit astăzi cu Flavius Stoican, i-am spus că trebuie să abordăm altfel meciurile. Dinamo nu e o echipă care să atace, ar trebui să jucăm mai mult pe contraatac”, a declarat cel poreclit „Muri”, conform sursei citate. 

Nu m-ar deranja să se facă campionat de 18. Nu m-ar deranja nici să fie depunctate câteva echipe din fața noastră. Dar noi sperăm să ne salvăm sportiv, nu ne gândim la falimentul lui Gaz Metan sau la altceva.

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

FOTO Cele mai tari imagini ale derby-ului Dinamo - FCSB 0-3

+23 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, dezamăgit de ostilitățile din derby-ul Dinamo - FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ultima achiziție a iernii la Dinamo: „Va semna în cursul zilei de miercuri. Va putea fi folosit cu FC Botoşani”

OFICIAL Dinamo se întărește după înfrângerea cu FCSB » „Câinii” au prezentat azi noul atacant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
bjk86
bjk86  •  02 Februarie 2022, 18:11

Muresan sa-si vada de treaba lui si sa lase antrenorul sa decida tactica. Dinamo trebuie sa marcheze goluri ca sa castige, daca dai un gol si apoi te retragi haotic in aparare, e imposibil sa nu primesti gol.. Dinamo trebuie sa atace, sa faca presing pana in ultima secunda a meciului, Dinamo trebuie sa fie Dinamo, adica sa functioneze pe criteriul"Cea mai buna aparare e atacaul" Daca ne uitam la ce aparare are Dinamo, e sinucidere curata sa te retragi in aparare si sa speri ca nu vei primi gol..

calinescu_
calinescu_  •  02 Februarie 2022, 14:16

DINAMO TREBUIE SA JOACE CU TRE FUNDASI CENTRALI , SAU CU UN FUNDAS CENTRAL PE LINIA DE MIJLOC ...!!!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Februarie 2022, 10:33

Dupa aceasta avalansa de jucatori plecati/veniti la Dinamo urmeaza perioada de pregatire si de acomodare intre jucatori. Perioada ce poate tine intre 4 si 6 saptamani (min). Abia dupa aceia incepe si Dinamo acest campionat. Ce cauta acest muresan la Dinamo?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează