FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo joacă TARE: "Chemăm la comisii clubul FCSB și pe Gigi Becali" + "Îl respectăm pe Nistor în fiecare lună, pe data de 15"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2018 20:33

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a reacționat dur la aflarea veștii că Dan Nistor, 30 de ani, ar putea merge mâine la "palatul" lui Gigi Becali împreună cu patronul Ionuț Negoiță pentru a negocia transferul căpitanului "câinilor" la FCSB.

"Când va ajunge Dinamo să meargă la «palat» să ducă jucători, atunci ne vom desființa! Eu am vorbit cu Dan la telefon săptămâna trecută. M-a nedumerit declarația lui că nu e respectat. Cred că acest club îl respectă pe Nistor în fiecare lună, pe data de 15, când intră banii. 

În urmă cu trei săptămâni i-am cerut să-și prelungească înțelegerea (n.r. Nistor mai are 2 ani de contract cu Dinamo). Știm ce-și dorește și vom rezolva aceste probleme. Din discuțiile pe care le-am avut cu el, nu-și dorește să plece la FCSB. E evident că-și dorește condiții mai bune și un salariu mai mare dacă va prelungi. Știm ce vrea Dan și putem să rezolvăm aceste probleme. Nu are pretenții extraordinare. Va avea loc o discuție săptămâna viitoare cu Nistor și lucrurile se vor rezolva 100%.

Nu are loc luni nicio discuție cu FCSB, pentru că domnul Negoiță e plecat din țară.

Am înțeles că domnul Becali s-a reprofilat și caută căpitani. Noi vom face o plângere la comisie împotriva finanțatorului FCSB și a clubului său. S-a depășit o limită în această săptămână prin ce a făcut FCSB. Spune că nu l-a contactat pe jucător? Haideți să vedem ce zic comisiile! Vom veni și noi cu probele noastre", a declarat Alexandru David la TV Digi Sport.

"Vor mai veni jucători la Dinamo. În ceea ce-l privește pe Dudea, e decizia antrenorului de a-l ceda. El trebuie să aibă meciuri în picioare. La Axente lucrurile nu sunt foarte clare"
Alexandru David, președinte Dinamo

"Nu îmi e frică, nu eu am vorbit cu Nistor :) Dar serios acum, nu are de ce să ne fie frică"
Helmuth Duckadam, președintele de imagine al lui FCSB

Citește și:  EXCLUSIV Lovitură devastatoare pentru Dinamo » Negoiță și Nistor merg la palat pentru a negocia cu Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 August 2018, 13:47

du-te ba club de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

416035585491188
Dimache Gelu  •  27 August 2018, 13:07
Postat de poli_4_ever pe 26 August 2018, 22:13

Nu cumva pseudo-jurnalistii de la fituica de impacheatat peste au scris mai devreme ca au informatii ca Nistor si Negoita vor merge la palat? *** O marlanie marca gsp, una dintre multele altele. De curand au scris si de Baptista ala de la Cfr ca nu va juca niciodata si ca e bolnav. Si ce sa vezi, la nicio saptamana dupa ce fituicarii au scris mizeria aia, omul a jucat si e bine mersi. Cert e ca toate echipele care se bat cu fcsb popesti leordeni sunt tarate in noroi de fituica, la fel cum s-a intamplat cu ASA Tg Mures, Astra si Viitorul atunci cand s-au batut cu echipa ciobanului albanez. Asta e strategia fituicarilor, ca doar „le pasa de sport”, asa cum minteau pe vremuri. O rusine de ziar

IA HAIDATI SA EVIDENTIEM COMENTARIUL ASTA DANDU I REPLY..:)))))))))

416035585491188
Dimache Gelu  •  27 August 2018, 13:05
Postat de mariuss72 pe 26 August 2018, 22:21

Stai ca o sa-ti iei galben de la *** din redactie, pe motiv ca afirmatiile tale nu pot fi dovedite...la fel ca 90% din pseudo stirile lor venite de la "surse". O *** de publicatie cu un standard mult mai jos fata de cel al ciobanului, amatorism total, greseli grave de exprimare, o bataie de joc fata de meseria de jurnalist.

:))))))))) NAH CA TE AU CENZURAT..QED

Vezi toate comentariile (54)
Comentează