FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Telefon-surpriză la Dinamo! Juan Camara, abordat: „Mi-aș dori din tot sufletul, dar mai aștept până luni!”

Juan Camara este fotbalistul cu cele mai multe oferte de la Dinamo, avocații săi nu duc lipsă de propuneri, chiar dacă mijlocașul speră să se rezolve situația din Ștefan cel Mare.
Juan Camara este fotbalistul cu cele mai multe oferte de la Dinamo, avocații săi nu duc lipsă de propuneri, chiar dacă mijlocașul speră să se rezolve situația din Ștefan cel Mare.

Articol de - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 09:42 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 09:54

Juan Camara este fotbalistul cu cele mai multe oferte de la Dinamo, avocații săi nu duc lipsă de propuneri, chiar dacă mijlocașul speră să se rezolve situația din Ștefan cel Mare.

În această săptămână dinamoviștii așteaptă - deși nici ei nu cred că poate fi adevărat! - un salariu restant din cele trei, patru, cinci lefuri pe care jucătorii le au de încasat. Duminică, la ora 10:30, la Săftica, este prevăzută reunirea echipei, Ionel Gane a anunțat că vine, a ținut legătura în ultima perioadă cu elevii săi. 

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, fotbaliștii lui Dinamo își caută un plan de evadare în cazul în care Pablo Cortacero nu-și va ține făgăduială nici de data aceasta. Spaniolul a promis mărire de capital, cu 5 milioane de euro, și le-a transmis jucătorilor că le va plăti în luna ianuarie 2021 restanțele.

Mesajul mijlocașului Juan Camara 

Nu doar „Jerry" Gane a discutat cu fotbaliștii. Unul dintre cei ce au atras privirile atât în Liga 1, cât și în afara țării este Juan Camara. Mijlocașul care a crescut la Barcelona este pe lista lui U Craiova și CFR Cluj, din fotbalul românesc, dar e monitorizat și în țara sa. Camara n-a plecat încă de la Dinamo, chiar a anunțat că va sosi la reunirea formației, însă nu mai rezistă fără bani, a transmis acest lucru conducerii. Avocații lui nu duc lipsă de oferte pentru el. 

„Vreau să rămân, îmi place la Dinamo, m-am acomodat foarte bine și la echipă, și în București. Îmi place foarte mult atmosfera creată de suporteri. Mi-aș dori din tot sufletul să se rezolve situația financiară, chiar vreau să rămân la Dinamo. Dar nu pot continua fără bani!" a fost mesajul pe care Juan Camara l-a transmis atât antrenorului, cât și oficialilor roș-albilor.

600 de mii de euroeste cota lui Camara pe transfermarkt

Interminabilele promisiuni de la Dinamo

 Camara a început această săptămână cu un telefon surpriză. A fost apelat de Rufo Collado, directorul sportiv al clubului, care l-a întrebat dacă și-a dat consimțământul pentru vreo echipă anume, dacă chiar dorește să plece de la Dinamo. 

251este index-ul InStat al lui Camara, al patrulea în topul "câinilor"

„Ai încredere! Stai liniștit! Vom rezolva situația financiară până la reunire", i-a transmis oficialul care s-a ocupat de transferuri în mercato. „Hai să mai cred până duminică! Deși nu mi-ați dat motive să am încredere în voi. Dar poate în ceasul al 12-lea vă veți ține de cuvânt", i-a replicat Camara lui Rufo.

CFR se uită la Dinamo: „Doi-trei interesanți" 

CFR Cluj poftește la "câini", Edward Iordănescu îi are în vizor pe Paul Anton și Juan Camara, deși evită să vorbească punctual despre planurile ardelenilor. 

„Deocamdată nu e nicio plecare oficială și nicio venire. Acum mi-e greu să mă pronunț. Focusul a fost pe perioada asta, am analizat și concluzia a fost că eu nu îmi doresc schimbări multe. E posibil să plece 3-4-5 jucători, pentru că e un lot destul de bogat și acum ne-a rămas o singură competiție. Nu vreau să rămână jucători care să stea prin tribune, dar avem un lot echilibrat. La veniri, ne dorim unul sau cel mult doi care să ne ajute să schimbăm puțin aspectul jocului în plan ofensiv. Piața e foarte neofertantă. Sunt doi-trei jucători interesanți la Dinamo, dar depinde cum își vor rezolva și ei problemele"
- Iordănescu la DigiSport

Borja Valle, dorit la Tenerife 

Fostul decar al roș-albilor, Borja Valle, 5 goluri și un assist în 10 meciuri, nu duce lipsă de oferte, după ce s-a despărțit de „câini". În afara propunerilor celor de la Oviedo și Real Zaragoza, și Tenerife (locul 16 în LaLiga 2) s-a înscris în cursa pentru a obține semnătura mijlocașului ofensiv. 

Cope Tenerife informează că Juan Carlos Cordero, directorul sportiv al clubului iberic, a discutat cu agentul fotbalistului. Borja Valle ar fi interesat de oferta celor din Insulele Canare. Fotbalistul ar putea lucra cu Luis Miguel Ramis, fost jucător la Real Madrid şi fost antrenor la Real Madrid Castilla în 2016, după alți trei ani la echipa U19 a grupării blanco.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Adevărul despre afaceristul Dorin Șerdean » 10 societăți deținute, profit incredibil!

Cel mai dur atac la adresa lui Cortacero: „Românii nu sunt proștii lui! Am ajuns să ne fraierască un actoraș de mâna a treia care nu are nici bani de țigări?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
creeperno
creeperno  •  30 Decembrie 2020, 22:48

Sigur intra banii pana atunci

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  30 Decembrie 2020, 17:31
Postat de Ion Popescu pe 30 Decembrie 2020, 11:46

Mai sunt cateva zile si vine "ignatul".

Cred ca dinamovistii se bucura cand vad ca adversarii lor potentiali au nivelul i d i o t u l u i asta gigist! rau a ajuns steaua, sa vada cum gigistii fcsbisti se vizeaza suporteri de ghencea. La cat sunt de t â m p i t i toata lumea radfe de noi, nu de Dinamo!!

benjohn
benjohn  •  30 Decembrie 2020, 14:06
Postat de nelu_faget pe 30 Decembrie 2020, 11:32

Dinamoul are noroc cu carul, să nimerească doar jucători înțelegători care suportă să stea fără bani. La 90% din cluburile de liga 1 cei mai mulți își depuneau deja memorii și erau liberi la ora asta

nu-i chiar asa.5 din titularii de baza cum au implinit cele 3 luni s-au carat si au dat in judecata clubul pentru recuperarea intregi sume. gueye,garcia sau anton fac 3 luni abia la inceputul lui ianuarie 2021,deci oricum nu puteau pleca. camara este oricum imprumutat,de aia sta relativ linistit. iar fabrini,pujilici sau sorescu sunt de mai mult la vitan barzesti si cred ca se intampla ca data trecuta si o sa fie platiti dupa 4-5 luni,dar acum sigur nu o sa mai fie platiti. iar nemec,janus gol,mejias thomas sau achim sunt jucatori mult prea slabi sa isi gaseasca echipa si de aia stau la vitan bazresti si efectiv nu au ce face.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează