FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA ELITELOR U19

Dinamo, la un pas de calificarea în finala Ligii Elitelor U19 » "Câinii" și-au spulberat adversara din turul semifinalelor » Succes clar și pentru Viitorul

FOTO: Academia Hagi
FOTO: Academia Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 19:55

Dinamo U19, campioana en-titre din Liga Elitelor, e la un pas de calificarea într-o nouă finală. "Câinii" s-au impus cu 4-0 în fața celor de la Ardealul Cluj, în turul semifinalelor competiției.

"Câinii" antrenați de Laurențiu Diniță au avut în componența primului "11" mai mulți jucători de la prima echipă: Ricardo Grigore, Liviu Gheorghe și Ion Gheorghe au fost titulari, astfel că nu vor fi pe teren în meciul Dinamo - FC Botoșani din această seară.

Aleksandru Longher, Liviu Gheorghe, Ion Gheorghe și Alin Lazăr au fost marcatorii victoriei convingătoare a dinamoviștilor.

În cealaltă semifinală, Viitorul a învins CFR Cluj cu 4-1. Alexandru Pop, Romeo Bănică, Robert Neciu și Răzvan Matiș au punctat pentru dobrogeni, în timp ce golul oaspeților a fost reușit de Adrian Covaci.

PROGRAMUL SEMIFINALELOR:

Viitorul - CFR Cluj 4-1
Dinamo - FC Ardealul Cluj 4-0

Sâmbătă, 19 mai, ora 11:00 CFR Cluj - Viitorul
Sâmbătă, 19 mai, ora 17:00 Ardealul Cluj - Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  13 Mai 2018, 11:05

Negoita,acum cu ochii pe copiii astia,vezi pe unde ii mai vinzi,sa faci tu un ban,ca altceva n-ai facut bun pentru echipa Dinamo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează