FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 1-3

Prunea nu îi iartă pe petrecăreții de la Dinamo: „Inconștienților! Suntem cu apa până la gât și voi faceți o chermeză?!”

Ricardo Grigore a petrecut de ziua lui, fără să respecte regulile de distanțare impuse pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19 +42   FOTO
Ricardo Grigore a petrecut de ziua lui, fără să respecte regulile de distanțare impuse pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 08:23 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 11:06

Florin Prunea nu i-a iertat pe jucătorii lui Dinamo care au petrecut la ziua lui Ricardo Grigore și i-a criticat după umilința cu Academica Clinceni, 1-3.

Fostul oficial al clubului nu a avut milă față de jucătorii care au fost la petrecere înainte de meci și care au încălcat regulile impuse pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

„Cum e posibil să participi la o petrecere cu două zile înainte de meci, în situația în care suntem?! Sunt inconștienți! Să nu îi ia nimeni și să îi tragă de mânecă?

Prunea nu îi iartă pe petrecăreții de la Dinamo: „Inconștienților! Suntem cu apa până la gât și voi faceți o chermeză?!”
DINAMO - CLINCENI 1-3
Prunea nu îi iartă pe petrecăreții de la Dinamo: „Inconștienților! Suntem cu apa până la gât și voi faceți o chermeză?!”

Nu era momentul să faci așa ceva! Tu ești cu apa până la gât și faci o chermeză de genul acesta? Și Grigore mai spune că e viața lui personală... Trebuie să conștientizeze că a greșit. E un jucător tânăr, Trebuie să își facă o analiză. Eu cred că a învățat ceva din tot ce s-a întâmplat în această zi. 

Crezi că Grigore e singurul jucător care a participat la o chestie de genul acesta? Sunt mulți, chiar dacă nu e normal. Nu trebuie să-l răstignim. El trebuie să fie atent și cu viața particulară”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

VIDEO Machine Man, declarații după Clinceni - Dinamo: „Încercăm doar să sprijinim clubul”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Petrecăreții lui Dinamo, distruși de 2 foști „câini”: „Mi-e rușine de ce văd! Cum să fii respectat?” / „Dacă are unul coronavirus? Nu purtau mască”

Ce se întâmplă la Dinamo? Ricardo Grigore, după ce și-a depus memoriu: „Nu e vorba de bani!” + ce a spus despre petrecerea de ziua lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează