FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Mattia Montini, despre situația din Italia: „Sunt îngrijorat mai ales pentru bunicii mei!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 13:20

Atacantul italian Mattia Montini (de ani) a vorbit despre situația de la Dinamo, dar și despre problemele din Italia, cea mai afectată țară europeană de pandemia cu coronavirus.

Montini a dezvăluit care este situația în Italia, acolo unde trăiește familia lui, și a vorbit și despre noul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea.

Cât contează disciplina, sistemul medical şi spiritul civic în lupta cu coronavirusul? De ce stau 3 țări atât de bine într-un clasament negru

 „Ştiu ce se întâmplă în Italia. E evident că sunt îngrijorat de situația familiei mele mai ales pentru bunicii mei de acolo. În această perioadă fotbalul şi sportul sunt pe locul doi în vieţile noastre. 

 Încă nu m-am întâlnit cu noul antrenor, din cauza acestei situații legate de coronavirus. Luni ar trebuie să mergem la antrenamente. Până atunci mă antrenez acasă, cu un antrenor personal, prin Skype, încerc să mă mențin într-o formă cât mai bună, încerc să-mi păstrez dieta”, a declarat Mattia Montini la TV Digi Sport. 

Italia e țara europeană cu cele mai mari probleme cauzate de coronavirus. Până azi erau confirmate peste 17.660 de cazuri de coronavirus, 1.266 de oameni pierzându-și viața. 

VIDEO // Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » Oamenii fac un gest senzațional în fiecare seară 

Italia e țara europeană cu cele mai mari probleme cauzate de coronavirus. Până azi erau confirmate peste 17.660 de cazuri de coronavirus, 1.266 de oameni pierzându-și viața.

Citește și: 

Mărturia portarului italian care joacă în România: „Familia mea e închisă de două săptămâni” + „Știu cine a fost pacientul zero”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  14 Martie 2020, 22:55

Multa sanatate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează