FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultimele mișcări de la Dinamo » Mircea Rednic s-a convins deja și i-a pregătit contractul până în 2022

Michel Espinosa (28 de ani) a impresionat de la primele două antrenamente la Dinamo. După amicalul de sâmbătă, cu Petrolul, Mircea Rednic se va edifica și asupra lui Salif Cisse (29 de ani).
Michel Espinosa (28 de ani) a impresionat de la primele două antrenamente la Dinamo. După amicalul de sâmbătă, cu Petrolul, Mircea Rednic se va edifica și asupra lui Salif Cisse (29 de ani).

Articol de - Publicat vineri, 08 octombrie 2021 17:27 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 17:32

Michel Espinosa (28 de ani) a impresionat de la primele două antrenamente la Dinamo. După amicalul de sâmbătă, cu Petrolul, Mircea Rednic se va edifica și asupra lui Salif Cisse (29 de ani). 

Mircea Rednic a adus doi fotbaliști în teste în ultimele zile pentru a vedea dacă sunt disponibili să întărească echipa în această perioadă dificilă pentru formația aflată pe penultimul loc în Liga 1. 

Sâmbătă, de la ora 11:00, într-un amical închis media și spectatorilor, roș-albii vor juca împotriva liderului diviziei secunde, Petrolul Ploiești, și tehnicianul îi va evalua pe cei noi și pe restul dinamoviștilor, după patru zile de antrenamente intense.

Michel Espinosa, exces de zel la antrenamentele lui Dinamo

Mijlocașul Michel Espinosa, 28 de ani, și atacantul Salif Cisse, 29 de ani, au început deja pregătirile sub comanda "Puriului", iar sâmbătă dau examenul final. 

Conform surselor GSP.ro, Espinosa este pregătit fizic și chiar a impresionat la antrenamente, iar Dinamo i-a pregătit angajamentul până în vara 2022. Mircea Rednic îl vrea, e satisfăcut de ceea ce a văzut la pregătiri, mai ales că Michel este apt de joc și arată bine bine fizic, cu toate că a pierdut perioada centralizată de vară. 

„Antrenorul chiar l-a mai temperat pe Espinosa, a avut intrări aprige la pregătiri, iar Rednic i-a transmis să nu intre agresiv, că poate accidenta vreun jucător. Este foarte arțăgos și bagă materiale. Mijlocașul chiar arată bine", au transmis dinamoviștii.

Ultimele mișcări de la Dinamo » Mircea Rednic s-a convins deja și i-a pregătit contractul până în 2022
Michel Espinosa, în stânga imaginii

Mijlocașul, peste atacant

Espinosa, spre deosebire de Cisse - cei doi fiind coechipieri în ediția precedentă la Botev Plovdiv -, era fotbalist important la bulgari, formație care a jucat în play-out, acum fiind pe locul secund la sud de Dunăre, după liderul Ludogoreț Razgrad. 

Espinosa a adunat 27 de meciuri în ediția precedentă, 3 goluri și un assist, iar în 2021 a adunat 13 meciuri. A fost integralist în 4, a fost titular în 8. În ceea ce-l privește pe Cisse, atacantul a punctat o singură dată în acest an calendaristic în 13 meciuri, însă doar în două a fost integralist, în celelalte intrând pe parcurs. 

Îl vor pe Itu definitiv

Cătălin Itu, 21 de ani, este un mijlocaș central împrumutat de Dinamo pentru un sezon de la CFR Cluj, grupare cu care fotbalistul și-a trecut trei campionate în palmares. Fotbalistul evaluat la un milion de euro pe transfermarkt a prins la formația din Ștefan cel Mare, iar "câinii" au planuri mari cu Itu, care deja a adunat cinci partide în tricoul bucureștenilor. 

În funcție de situația clubului, dinamoviștii vor să discute fie achiziționarea în 2022 a lui Cătălin, fie prelungirea pe încă un sezon a jucătorului ce a marcat de 7 ori în 66 de meciuri pentru CFR. 

VIDEO Iuliu Mureșan: „Amprenta lui Rednic s-a văzut după două zile”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo profită: încă un fotbalist sub comanda lui Mircea Rednic

Mesaj intern transmis de DDB: „Am tăcut, am tăcut, dar riscul este prea mare!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
je__
je__  •  09 Octombrie 2021, 14:30
Postat de creeperno115 pe 08 Octombrie 2021, 22:36

Toata liga 1 se pregateste

De mama lui Popa George...

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  09 Octombrie 2021, 01:49

atacantu nu ramane, in schimb Espinosa da

creeperno115
creeperno115  •  08 Octombrie 2021, 22:36

Toata liga 1 se pregateste

Vezi toate comentariile (5)
Comentează