FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Rednic anunță o schimbare uriașă la Dinamo: „Singurul jucător care merită e Dan Nistor, restul sunt datori”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 18:46

DINAMO // Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a anunțat astăzi o schimbare în metodele de premiere ale echipei. Concret, jucătorii nu vor beneficia de niciun fel de prime, dacă ajung în play-out. 

De la revenirea sa la Dinamo, Rednic și-a premiat de mai multe ori jucătorii, însă spune că această tactică nu va mai fi de actualitate dacă echipa nu se califică în play-off.

„La Dinamo, singurul care își merită salariu e Dan Nistor, ceilalți sunt datori. Toți vor să câștige 9-10.000 de euro, dar s-o facă prin meciuri câștigate și performanță.

Am făcut o strategie și am hotărât că nu vor mai fi prime dacă ajungem în play-out! Dinamo n-are ce căuta în play-out!

Vor fi prime normale în campionatul regulat, iar în play-off primele se vor dubla. Jucătorii au tot interesul să joace bine. La Dinamo se va plătit doar performanța. Când un jucător nu reacționează nici la prime înseamnă că nu îl interesează. Vreau jucători care vor performanță”, a declarat Mircea Rednic, la Radio Dinamo 1948. 

Cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo e pe locul 11, cu 22 de puncte, la 9 lungimi de Astra Giurgiu, ocupanta locului 6. 

Vezi și: Mircea Rednic veste uriașă pentru fanii lui Dinamo! Poate aduce un favorit al galeriei: „El vrea să vină” + anunță o plecare iminentă: „Sper să semneze”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  02 Februarie 2019, 08:40

In sfarsit. Ti-ai dat seama d-le Rednic ca in campionatul asta, asa cum e el, nu merg cooperativele de consum satesc? Adicatelea cu o pereche de pui, 30 de oua si-un but de porc nu mai tine. Dinamo ori indura chinurile refacerii trecand prin purgatoriu, ori se incoloneaza precum soldatii si asculta comenzile granzilor.

sala_dalles
sala_dalles  •  01 Februarie 2019, 19:47

Asta e o Souza ! Stir bind ca dinamo nu are absolut nici o sansa sa ajunga in play off deci asta onseamna bani si mai putìni ! O sa imi dau seama luni CIT valoreaza pina atunci ? Muscles Inclusiv Presa .

menuts
menuts  •  01 Februarie 2019, 19:30

*salariuL

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close