FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu nu are încredere în „Nuevo Dinamo” și așteaptă banii restanți! A dezvăluit cât de mare e suma

Ionel Dănciulescu (43 de ani), fostul director sportiv al lui Dinamo, încă nu a încasat restanțele financiare de la fosta formație.
Ionel Dănciulescu (43 de ani), fostul director sportiv al lui Dinamo, încă nu a încasat restanțele financiare de la fosta formație.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 17:34 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 18:30

Ionel Dănciulescu (43 de ani), fostul director sportiv al lui Dinamo, încă nu a încasat restanțele financiare de la fosta formație. 

Ionel Dănciulescu a fost îndepărtat de la Dinamo odată cu venirea noilor investitori spanioli. Fanii-finanțatori din proiectul DDB au insistat pentru revenirea lui, dar în zadar. Ruptura este definitivă, dar Dănciulescu încearcă în continuare să își recupereze banii restanți, o sumă sub 10.000 de euro, după cum dezvăluie chiar el. 

Ionel Dănciulescu: „Dinamo să își amintească de datorie”

„Către mine nu a ajuns nicio sumă. Am văzut că s-au făcut niște plăți. Eu n-am depus memoriu, încă aștept. Nu vreau să fac asta. Cei de la Dinamo trebuie să își reamintească că au o datorie și față de mine. Sunt bani puțini, câteva mii de euro, sub 10.000 de euro. Mă gândesc la cauzele respective ale celor că au primit banii, cred că respectivii au ajuns la judecată. Au mers la Federație. Altfel nu cred că ar fi plătit, mă gândesc cum a fost situația lui Nistor”, a declarat Ionel Dănciulescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Dănciulescu nu are încredere în „Nuevo Dinamo”

Totul pare frumos, pare pompos, proiecte, vom face, dar până în momentul de față nimic concret. Eu mai am o speranță că acest proiect va avea succes prin simplul fapt că e Contra acolo. Când va pleca și Cosmin nu voi mai avea deloc încredere. Zilele trec și nu se întâmplă nimic în afara de cuvinte frumoase.
- Ionel Dănciulescu

VIDEO. Dănuț Lupu nu vede un viitor bun pentru Dinamo: „E faliment”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Predicţie sumbră în direct la TV: „Cosmin Contra pleacă odată cu spaniolii! E o săptămână crucială”

Jucătorii lui Dinamo, desființați de o legendă: „«Nuevo Dinamo» e ruptă în două! Jucătorii nu știu să dribleze! Doar vorbesc spaniolă între ei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
talpaiadului
talpaiadului  •  21 Octombrie 2020, 23:09
Postat de George Nelu pe 21 Octombrie 2020, 19:47

DINAMO a avut cea mai grea perioada din ISTORIE in ultimi trei ani (epoca Negoita). DANCIULESCU are o vina foarte mare pentru aceasta perioada. A dovedit CLAR ca NU A FOST CAPABIL sa FACA ceva pentru DINAMO. Daca a luat bani de la Dinamo i-a primit DEGEABA. Iar daca cere BANI de la Dinamo chiar cade in zona PENIBILULUI. Asta este situatia doua personaje negre din istoria lui Dianmo. Negoita si Danciulescu.

"doua personaje negre din istoria lui Dianmo. Negoita si Danciulescu." La Danciulescu e clara treaba, dar de ce Negoita? :) :) :)

creeperno
creeperno  •  21 Octombrie 2020, 22:34

A virat banii dar trebuie sa stea in carantina 14 zile

talpaiadului
talpaiadului  •  21 Octombrie 2020, 20:46

In conturi la Dinamo vireaza Cortacero, la jucatori pe carduri le canta brotacero :) :) :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează