LIGA 1    •   DECLARAȚII

Dinamo nu l-a vrut, a ajuns la Botoșani și are planuri mari: ”A fost alegerea mea să vin în România”

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Vineri, 14 Septembrie

Diego Fabbrini este unul dintre fotbaliștii străini care au venit să întărească echipele din Liga 1 în ultimele săptămâni.Mijlocașul care a fost propus și celor de la Dinamo a semnat cu FC Botoșani și este gata să debuteze oricând pentru formația moldoveană. Poate chiar sâmbătă, la Călărași, cu Dunărea.

"Sunt doar de o săptămână la Botoşani însă mă simt minunat şi sunt încântat de colegii de echipă, de staff-ul tehnic. Îmi place aici şi de săptămâna viitoare va fi mai bine pentru mine pentru că va veni şi familia mea. Până acum totul e în regulă.

Nu ştiu încă prea multe despre echipele din campionat, însă cred că sâmbătă putem face un meci foarte bun. Nu va fi uşor pentru că în fotbal niciun meci nu este uşor, dar cred că vom câştiga. Sper să înscriu şi să ajut echipa să câştige. A fost alegerea mea să vin în România şi mă bucur de decizia pe care am luat-o.

E un nou început în cariera mea. Îmi propun să câştigăm cât mai multe jocuri şi să dau tot ce pot pentru a-mi ajuta echipa", a spus mijlocaşul italian, pentru site-ul oficial al clubului.

Fabbrini a aparținut de Birmingham, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Real Oviedo. De-a lungul carierei, a mai trecut pe la Watford, Udinese, Palermo, Empoli sau Middlesbrough.

3 goluriîn 30 de meciuri jucate în Serie A și 12 meciuri și un gol în Europa League are Fabbrini

1 selecție are în naționala Italiei, 6 minute contra Angliei (1-2) în august 2012

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

chris_bu67  •  14 Septembrie 2018, 22:10

Postat de Abigail Laslas pe 14 Septembrie 2018, 19:35

Botoșani măcar joaca în play off

când?

Abigail Laslas  •  14 Septembrie 2018, 19:35

Botoșani măcar joaca în play off

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase