FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu-l mai ia pe Grecu » Motivul care i-a determinat pe şefii "cîinilor" să renunţe la transfer

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 09:32

Dinamoviştii au sistat discuţiile cu Constantin Grecu, 25 de ani, liber după rezilierea înţelegerii cu Petrolul.

Roş-albii vor căuta un alt fundaş stînga, iar motivele pentru care "cîinii" au renunţat la Grecu nu sînt de ordin financiar.

Bucureştenii consideră că fotbalistul nu s-ar fi refăcut după accidentările suferite în ultimele luni şi-ar fi putut să-l aibă apt, la parametrii doriţi în Ştefan cel Mare, de-abia din septembrie.

Dinamo se bazează doar pe Steliano Filip pe banda stîngă a apărării în acest moment. Filip este şi el provenit din mijlocaş stînga. De asemenea, şi Fai ar putea evolua ca fundaş stînga la Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (82)
catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  05 August 2013, 17:41

Motivul care i-a determinat pe sefii "cainilor" sa renunte la transfer e ca a cerut si baiatu' sa aiba si el un salariu fapt care l-a scos din sarite pe nea Coitza!

dreamer123
dreamer123  •  05 August 2013, 15:51

nu aveam nevoie de el oricum !

daveroirl
daveroirl  •  05 August 2013, 14:39
Postat de calea_victoriei pe 05 August 2013, 13:27

Ba dar tu nu intelegi odata ca eu nu intru decit rar pe articolele stelei . Si cind o fac , o fac numai la meciuri si numai la meciuri impoortante si nu jignesc steaua . Ai lasat deja citeva zeci de comentasrii pe articolul asta si ai mai lasat si altele pe celelalte artciole ale lui Dinamo pe pagina asta . Sa traiesti ziua sa iti inmormintezi copilul !

Pinocchio ,tu nu minti ,rar!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează
Close