FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oamenii din DDB continuă atacurile la adresa lui Pablo Cortacero&comp: „Nu vor dormi liniștiți. Poliția merge și în Spania”

Oamenii din DDB continuă atacurile la Pablo Cortacero
Oamenii din DDB continuă atacurile la Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 12:35 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 13:37

Războiul rece dintre DDB și Pablo Cortacero continuă. Fostul ministru Andrei Gerea, un apropiat al suporterilor dinamoviști, a lansat noi acuze la adresa patronului de la Dinamo.

Andrei Gerea i-a pus la zid pe oamenii lui Cortacero, vorbind ulterior și despre varianta înaintată de Cornel Dinu la GSP Live, conform căreia Negoiță negociază cedarea clubului către oamenii din DDB.

„Pablo Cortacero crede că e ferit în Spania? Poliția poate merge și în Spania. Dacă ei își fac gânduri că vor scăpa, să nu și le mai facă. Nu vor domi liniștiți!”, a declarat Gerea, la Pro X. 

„Am văzut stirea conform căruia domnul Negoiță are o înțelegere separată cu infractorii ăștia și ar fi de acord să activeze clauza și să anuleze vânzarea. Poate acum își va mai drege busuiocul, fiindcă în vară a vândut pe la spate clubul”, a mai spus fostul ministru, conform sursei citate. 

Cornel Dinu: „Negoiță negociază cedarea lui Dinamo! Chiar acum am închis un telefon”

Cornel Dinu spune că Ionuț Negoiță s-ar fi convins de intențiile lui Pablo Cortacero și că s-ar îndrepta către fanii din DDB. Conform fostului mare fundaș dinamovist, ar exista o înțelegere prin care investitorii spanioli sunt obligați să achite suma de 150.000 de euro în fiecare trimestru către fostul acționar majoritar, pentru a putea finaliza preluarea acțiunilor.

„Am niște informații. Domnul Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB, pentru o anumită preluare a lui Dinamo. El nu a fost implicat cu sufletul, nici măcar un gram. El a avut un interes de imagine, dar din câte am auzit, se pare că se poate declanșa o discuție. Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru.

Chiar acum am închis un telefon cu cineva, un om foarte bine pregătit din punct de vedere juridic. Probabil va avea o discuție cu juristul lui Negoiță în zilele următoare. Va discuta cu Domnul Gheorghiță, l-am cunoscut și mi-a făcut impresia de om bine intenționat. Sunt niște informații în sensul acesta. Dacă Nicolae Badea se va apropia în continuare, ca om de decizie, măcar de sfat, din umbră, este benefic din toate punctele de vedere”, a spus Cornel Dinu, la GSP Live. 

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo: 

  • Cortacero/Lotus-coafor/Benel International - 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) - 7,031%,
  • Cornel Dinu - 0,013%.

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cornel Dinu, concluzii amare după rușinea trăită de Dinamo la Botoșani: „Doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului”

EXCLUSIV Lovitură decisivă pentru Dorin Șerdean: dat afară de la Dinamo, a încasat o nouă umilință!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  25 Ianuarie 2021, 19:23

si tu erai bah gerea coleg cu spanioli la mititica, ia sa vedem dosaru de la DNA al tau cand erai ministru la Energie si furai curent si majorai taxele pt curent, neme3rnicule

tandd
tandd  •  25 Ianuarie 2021, 15:23
Postat de manutd.steaua pe 25 Ianuarie 2021, 15:17

Pai de ce cu buna stiinta? Omul nu mai are bani,n-are cu ce sa tina sociatatea in viata,decat cu banii altora,ddb,daca vor si aia sa mai doneze bani la club,altfel cu ce sa tina societatea in viata?

pai cine a facut contractele alea?nu e vorba de a tine firma in viata c*** anaful de firma ta,problema e ca nu-ti platesti impozitele.Cum suna sa iei salariul sau comisioane la transferuri de zeci/sute de mii si sa nu-ti platesti impozitele la firma???ma rog,am zis ca n-am studii juridice dar stiu ca de putut se poate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Ianuarie 2021, 15:17
Postat de tandd pe 25 Ianuarie 2021, 15:12

exact,e penal daca falimenezi firma ta cu buna stiinta,raspundere patrimoniala daca nu ma insel se numeste.Fara sa am studii juridice stiu ca am patit si io odata

Pai de ce cu buna stiinta? Omul nu mai are bani,n-are cu ce sa tina sociatatea in viata,decat cu banii altora,ddb,daca vor si aia sa mai doneze bani la club,altfel cu ce sa tina societatea in viata?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează