FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Acum să se certe cu el!” » Concluzia unui mare dinamovist în scandalul cu Sorescu: „Așa ar fi fost liniște”

Deian Sorescu e personajul negativ al momentului la Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Deian Sorescu e personajul negativ al momentului la Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 21:04 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 08:02

Exclus temporar de Mircea Rednic, Deian Sorescu are viitorul incert la Dinamo. Fotbalistul de 24 de ani a ieșit din grațiile antrenorului, care l-a criticat în repetate rânduri pentru atitudinea avută la ultimele meciuri ale „câinilor”.

Ion Pârcălab, cvadruplu campion cu Dinamo în anii '60, susține răspicat că roș-albii ar fi trebuit să accepte ofertele primite în vară pentru Sorescu. „Acum să se certe cu el”, e concluzia amară a fostului mare jucător.

Ion Pârcălab: „Ar fi trebuit să-l dea imediat pe un milion și era liniște”

„Dinamo trebuia să-l vândă pe Sorescu atunci când a avut acea «explozie». Acum nu mai joacă nimic și nici nu-l mai ia nimeni. Ar fi trebuit să-l dea imediat pe un milion și era liniște. Acum să se certe cu el, am văzut că a avut discuții cu Rednic și cu alții! 

Să se fi dus unde voia, chiar și la FCSB! Pe Dinamo ar fi trebuit s-o intereseze doar banii. Asta cu rivalitatea e o prostie, nu mai e cum era”, a declarat Pârcălab, în exclusivitate pentru GSP.ro.

1,8 milioane de euroe cota de piață a lui Sorescu, potrivit Transfermarkt

Dinamo a băgat în depresie o legendă a clubului: „E greu să le duc pe toate, mă credeți?”
DINAMO
Dinamo a băgat în depresie o legendă a clubului: „E greu să le duc pe toate, mă credeți?”

Deian Sorescu va lipsi cel puțin câteva zile de la antrenamentele lui Dinamo. ProSport a anunțat că Rednic l-a dat afară din lot pe Sorescu după eșecul suferit cu Sepsi, 1-4. Jucătorul ar fi aflat brusc că are „vacanță” o săptămână.

Este o săptămână de meditație”, a declarat Rednic pentru GSP.

Iuliu Mureșan: „Sperăm să-l transferăm pe bani mulți pe Sorescu” 

Gazeta l-a contactat pe Iuliu Mureșan, președintele alb-roșilor, pentru a clarifica situația. Oficialul „câinilor” susține că Dinamo nu renunță la Deian, întrucât speră să obțină în schimbul lui o sumă importantă în iarnă

„Nu ne permitem să renunțăm la Sorescu, e un jucător emblematic în acest moment pentru Dinamo, e golgeterul echipei, a produs 6 dintre cele 8 puncte acumulate de noi. A avut cu Rednic o discuție în vestiar și va lipsi câteva zile de la antrenamente. 

Nu e nimic grav, noi sperăm să-l transferăm pe bani mulți în iarnă. E și dorința lui să plece în iarnă, și a noastră, pentru că avem nevoie de bani”, a declarat Mureșan pentru GSP.ro.

Deian Sorescu, criticat iar de Mircea Rednic 

Mircea Rednic l-a „urecheat” din nou pe Deian Sorescu la finalul eșecului cu Sepsi

„Dacă zic ceva, se spune că Rednic îl critică... El trebuie să se gândească foarte bine! Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren... El are de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Nu e un reproș, e un sfat. 

Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. Vor veni și alți jucători. Dacă nu vrea să se implice și se gândește să plece, să vedem unde o să plece în iarnă”, a declarat „Puriul” duminică.

VIDEO Mircea Rednic, conferință de presă după Sepsi - Dinamo 4-1

Citește și alte știri despre Dinamo:

NEWS ALERT Sorescu NU se mai antrenează cu Dinamo! Prima reacție a clubului: „Vrem bani mulți pe el” » Ce spune Rednic

EXCLUSIV Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo. Cât mai durează până încep lucrările

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (23)
creeperno115
creeperno115  •  02 Noiembrie 2021, 22:41

Uita-te la carierele de jucator ale lui Rednic si sorescu, si zi-mi care e vedeta de carton

1838645139786559
Mario DM  •  02 Noiembrie 2021, 10:14
Postat de Andronic Popovici pe 02 Noiembrie 2021, 08:49

sa incercam macar un pic sa fim obiectivi ,Deian in afara de cele doua etape cand a si marcat ff frumos ,a fost imediat luat la Nationala unde a dat si un sut la poarta ,dupa care liniste si in Nationala si in echpa inca 7 8 etape ,pai unde te crezi frate ,ai zis ca cel mai mult iti place sa joci fundas dreapata si inaine de schimbare ai luat 2 goluri pe partea ta . Pai cat o mai rezista si Rednic si tot tu Sorescu ,vedeta de carton sari la antrenor ,halal educatie ,eu ti as un concediu mai mare sa te inveti minte .

Dacă Sorescu, e vedeta de carton, Rednic de ce e?

1838645139786559
Mario DM  •  02 Noiembrie 2021, 10:13

Rednic , adus ca salvator , o sa ajungă sa fie groparul lui Dinamo. În loc sa-si apropie jucătorii, el mai rău ii face sa fie dușmanii lui. Asta e caracterul lui ***. Știau foarte mulți de ce comportamen are strambul, de aia nici nu a fost adus dinainte când se ruga el, da de ăștia cu galeria lor a forțat anumite persoane sa-l primească. Asta e , acum sa spele pe cap cu el în divizia B.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează