FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

PCH, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo după înfrângerea cu FC Botoșani » Ce i-au cerut lui Torje

FOTO: Cristi Preda +49   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 07:21 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 07:33

 Dinamo a mai bifat un eșec, al 6-lea consecutiv în Liga 1, după 1-2 cu FC Botoșani, pe teren propriu,

La finalul partidei din „Ștefan cel Mare”, fanii din Peluza Cătălin Hîldan, acționari în club prin programul DDB, au transmis pe Facebook un mesaj către jucători.

PCH, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo după înfrângerea cu FC Botoșani

Suporterii spun că vor susține echipa în continuare și au avut un mesaj pentru Gabi Torje, pe care-l văd liderul echipei.

Când pare că nu mai este lumină, cântăm și mai tare. Doar așa vom ieși din beznă. Trage-i după tine, Torje! Explică-le ce înseamnă câine până la moarte. 

Istoria îi va pedepsi nu doar pe cei care au încercat să îngroape clubul, ci și pe cei care au vorbit nesăbuit despre numele Dinamo

„Nimeni nu va avea meciuri ușoare cu noi, nici nu știu cum îl cheamă pe fundașul lor dreapta, care a zis ca ar fi o rușine să nu bată pe Dinamo. Să nu uite că Dinamo e o emblemă în România! Botoșaniul n-are niciun trofeu în istoria fotbalului românesc. Să se gândească înainte să vorbească de Dinamo București! (Gabi Torje) 
– comunicat PCH

 

536 de minutede ineficacitate adunase Dinamo în Liga 1 până la golul de aseară al lui Torje

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

Gabi Torje, cel care a marcat primul gol pentru „câini” după o lună și jumătate, i-a răspuns la final lui Andrei Patache, fundașul moldovenilor afirmând înainte de joc că „ar fi o rușine” să nu o învingă pe gruparea roș-albă.

„Nimeni nu va avea meciuri ușoare cu noi, nici nu știu cum îl cheamă pe fundașul lor dreapta, care a zis ca ar fi o rușine să nu bată Dinamo. Să nu uite că Dinamo e o emblemă în România! Botoșaniul are doar sportivi de contact, de lupte, care au ajuns la Olimpiadă. FC Botoșani n-are vreun titlu în istoria fotbalului românesc. Să se gândească înainte să vorbească de Dinamo București!.

Cine analizează fiecare meci cred că-și va da seama că am arătat mult mai bine decât cu FCSB, din toate punctele de vedere. Suntem în creștere, am avut și absenți, jucători noi. Venim cu plusuri. Dinamo nu se va bate la evitarea retrogradării. 

Am avut ocazii și înainte de a se stinge nocturna. Nu s-a stins și nocturna și n-a mai jucat bine Botoșaniul după aceea. Au avut gol dintr-o schimbare de direcție și un penalty, care am înțeles că a fost, dar n-am văzut bine. Probabil toți se așteptau după 0-2 în minutul 17 să luăm 5, dar am arătat maturitate. Suntem pregătiți, putem pune presiune cu o echipă foarte bine cotată”, a declarat Torje.

De la 0-2 am dominat jocul, dar micile detalii au făcut diferența. Toți ne-am regăsit energia, spiritul, acesta este cel mai mare câștig la acest moment. Fiecare jucător a făcut pasul în față, niciunul nu a dat înapoi. Nu e momentul să comentez dacă aș fi sau nu de acord să preiau soarta definitivă a echipei. În rucsacul unui soldat se află întotdeauna și sabia de mareșal!
- Sorin Colceag, antrenor interimar Dinamo

VIDEO Probleme cu nocturna la Dinamo - FC Botoșani

Citește și: 

Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

Detaliul remarcat de Dan Udrea la tribuna oficială, în momentul beznei de la Dinamo - Botoșani: „Cum să stai așa?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
878277948903640
Ionutz Iriciuc  •  21 Septembrie 2021, 09:24

Oare istoria nu îi va pedepsi și pe cei care și-au bătut joc de suporterii rivalilor la meciul cu MC? Oare istoria nu îi va pedepsi pe cei care și-au bătut joc de fata lui MM la fiecare meci? Oare istoria nu îi va pedepsi pe cei care au dat foc tribunelor din Ghencea? Dar oare nu suntem deja pedepsiți? Oare nu de asta suntem unde suntem? Am mai zis-o, vă pricepeți la vorbe însă acestea nu au legătură cu realitatea! Hai Dinamo!

103538191253799
Paco Raceanu  •  20 Septembrie 2021, 15:05
Postat de Paco Raceanu pe 20 Septembrie 2021, 15:05

Torje a jucat la fel de slb pt Dinamo, ca Mesii pt PSG.

„...Messi...”

103538191253799
Paco Raceanu  •  20 Septembrie 2021, 15:05
Postat de slingshot pe 20 Septembrie 2021, 13:16

pai are dreptate.tu ai vazut ca torje a fost cel mai slab de pe teren?nicio pasa,niciun dribiling,doar lufturi peste lufturi,omul efectiv dadea pe langa minge. cel mai slab de pe teren.

Torje a jucat la fel de slb pt Dinamo, ca Mesii pt PSG.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează