FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Valeriu Iftime nu se solidarizează cu Dinamo: „Dacă n-au jucători, dai 3-0 la «masa verde»!”

Valeriu Iftime +22   FOTO
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2020 22:21 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 22:41

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, nu susține demersul celor de la Dinamo, care au solicitat întreruperea campionatului. 10 jucători dinamoviști s-au infectat cu COVID-19, însă Iftime consideră că sezonul trebuie terminat pe teren. 

  •  Încă trei jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu coronavirus azi, potrivit informațiilor GSP.RO, după ce fuseseră diagnosticați deja 7. Cei trei fotbaliști care au ieșit azi pozitiv sunt Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș), Aleksander Mitrovici (17, portar) şi Dan Tălmaciu (19, fundaș). Informația a fost confirmată de oficialii clubului Dinamo.

„La Dinamo e un blestem acum. În mod normal, nu poți închide campionatul fără Dinamo. Dacă ei nu au jucători, dai 3-0 la «masa verde». E greu să nu închizi un campionatul din cauza unei echipe.

Trăim vremuri destul de tulburi! Campionatul trebuie terminat pe teren, să aflăm cine joacă în Europa, cine retrogradează. Problema e că explodează numărul de cazuri. Dar nu mai poți să prelungești prea mult campionatul. Este blestemul lui Dinamo! Dacă nu încheiem campionatul, e dezastru pentru toți, pierdem banii din drepturi TV”, a spus Valeriu Ifitme pentru „Realitatea Sportivă”. 

16jucători trebuie să aibă o echipă din Liga 1 pe foaie: 11 titulari și 5 rezerve

Situație dramatică la Dinamo

În total, 10 oameni din lotul lui Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar au ieșit din calcule pentru următoarele săptămâni. Numai că pentru „câini" situația nu-i deloc simplă, în lot fiind tot mai multă panică. 

Cum echipa e pe locul 7 din 8 în play-out - ce-i drept cu doar 7 meciuri jucate - „câinii" tremură tot mai serios și pentru locul în Liga 1. Prin vocea lui Bogdan Bălănescu, Dinamo a cerut întreruperea campionatului, variantă puțin probabilă în acest moment.

Jucătorii de la Dinamo infectaţi cu COVID-19:

  1. Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
  2. Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
  3. Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
  4. Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
  5. Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
  6. Ștefan Fara (19 ani, portar)
  7. Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)
  8. Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv)
  9. Aleksander Mitrovici (17 ani, portar)
  10. Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș)

Ce echipă poate alinia acum Dinamo:

Straton - Kostrna, Puljic, Ehmann, Skovajsa - Șerban - Moldoveanu, Neicuțescu, Bani, Mihaiu - Montini

FOTO Imagini de la Dinamo - Poli Iași 1-1, cel mai recent meci disputat de „câini”

+18 FOTO

VIDEO Pulhac s-a luat de Daniel Popa: „E vorba și de educația de acasă. Nu îl recomandă nimic, nu stă Dinamo într-un jucător”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Gigi Mulțescu, scandalizat de comportamentul jucătorilor săi: „Nu aș fi acceptat să vin, dacă știam că va fi așa” + Spune că Dinamo nu mai poate face transferuri

PCH, un nou comunicat acid: „De ce nu se oprește Liga 1? De ce LPF și FRF sunt pentru unii mumă și pentru alții COVID?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
unnick
unnick  •  19 Iulie 2020, 17:25

tarane din Botosani , ( esti insignifiant , de aceea am inceput cu litere mici ,iar nu din lipsa de intructie sau educatie )acum mi-am facut cont pe GSP ,numai si numai pentru a-ti raspunde scirnavie ordinara ce esti .Fara sa vreau te urmaresc de multa vreme piticanie , Ai aparut si tu de doua zile si trei minute ,ca mare" investitor " si te-ai pus de-a curmezisul in tot ce a insemnat pozitie ,concesie sau aminari (vezi cererea catre liga de a imprumuta Dinamo cu bani ) in ceea ce priveste Dinamo..Pai acesta echipa ,mamaligare ,cind reprezenta cu cinste si mindrie ROMANIA ,tu minuscule te scarpinai cu degetul in nas in fata profesoarei de istorie ,iar acum ai ajuns sa fii formator de opinii controverse si idei pentru acest mare club ? vezi-ti de alinvecii si papusoii tai mai departe .Nu ai cu ce sa te manifesti de aceea iesi de fiecare data fiindca stii ca Dinamo are priza si expunere ,si ai prilejul sa iesi si tu la rampa ..Atit i -ti spun :tu *** libidinoasa te vei stinge in 2-3 ani intr-un obscur anonimat fiindca ti se vor termina banii pe care i -ai facut cu contracte dubioase si nu prin competenta profesionala nemaiintilnita (FOSTII COLABORATORI PE CARE I-AI MATRASIT STIU EI CE STIU ),insa Dinamo va dainui si " VOM IAR CE-AM FOST SI MAI MULT DECIT ATIT " :DOAR D I N A M O BUCURESTI ! -unul din milioanele de dinamovisti - Erfurt ,Germania

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Iulie 2020, 17:08
Postat de cuviosul_pafnutie pe 19 Iulie 2020, 14:32

Daca problema era la fcsb,mai zicea asa?Ei,na!Chiar se oferea sa-i dea el jucatori!

trebuia sa rasara un parlit ca tine ,ce sa ziceti si voi

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Iulie 2020, 14:32

Daca problema era la fcsb,mai zicea asa?Ei,na!Chiar se oferea sa-i dea el jucatori!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează