FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Flavius Stoican nu o vede pe Dinamo în play-off: „Are puține puncte”

Flavius Stoican // FOTO: Cristi Preda
Flavius Stoican // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 22:57

Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre înfrângerea echipei sale cu Dinamo, 0-3, și a spus că moldovenii mai au șanse la play-off, spre deosebire de „câini”.

„Noi mai avem șanse la play-off. Trebuie să ne continuăm munca și să ne dorim mai mult. Eu am pretenții de la acești jucători, la fel ca toți cei care iubesc echipa aceasta. Azi am pierdut pe neatenție. Am luat un gol din corner și unul după o aruncare de la margine. A fost un joc echilibrat, scorul e drastic. Acum e important să trecem peste acest moment dificil. Evoluția jucătorilor trebuie să crească.

E greu ca Dinamo să prindă play-off-ul. Are puține puncte și nu știu dacă matematic mai are șanse. Dinamo arată ca o echipă puternică și care se anunță de succes pentru viitor. Lui Dinamo îi trebuie continuitate”, a declarat Flavius Stoican la LookTV.

Citește și:

Florin Gardoș, după debutul la Poli Iași: „Mi-e greu să cred că Dinamo va prinde play-off-ul” » Cum explică înfrângerea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează