FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI

DINAMO - POLI IAȘI // Himera din parcul Dinamo » Ce se întâmplă cu superstadionul la care visează toți fanii „câinilor”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 09:00

Dinamo începe azi oficial anul 2019 cu partida de pe teren propriu contra celor de la Poli Iași, o altă candidată la play-off. Duelul dintre cele două începe la 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Roș-albii revin practic de diseară în "Groapă". Pe lângă facilitățile antice oferite fanilor, gazonul e moale și plin de găuri. Construirea noii arene, pe locul vechiului "Velodrom", este o himeră.

"Nimeni nu știe nimic despre stadion. Nu cred că sunt lucruri îmbucurătoare nici la celelalte stadioane. Nu știu dacă vom avea vreun stadion până la data pe care cei din Guvern au promis-o pentru EURO 2020.

Sunt convins că, dacă Dinamo va avea un stadion nou, va fi mult mai puternică", a spus Dănciulescu. Rednic a completat: "În provincie putem face stadioane, la Turnu Severin, la Târgu Jiu, și nici echipe nu au, dar acolo se pot face mai repede".

Echipele probabile la DINAMO - POLI IAȘI:

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
tictris
tictris  •  04 Februarie 2019, 20:57
Postat de stoichkov10 pe 04 Februarie 2019, 20:18

@ ticbis. Juve are. MaunU, da. si Milan vor avea. In fine. Bafta

Ai dreptate, Juventus este unul dintre singurele 3 (TREI) cluburi din toata ITALIA care are (inca) in proprietate stadionul pe care joaca ( il vinde acum la Allianz!!!); mai sunt DOAR Udinese si Sassuolo!!! In Anglia sunt vreo 5 (CINCI) cluburi care sunt proprietare ale stadioanelor proprii, or mai fi alte 2-3 cluburi din Germania plus Franta. In rest, nici Ajax n-are stadion in proprietate (Amsterdam Arena apartine primariei), nici Paris Saint Germain (care joaca pe stadionul primariei, Parc des Princes, de cand se stie!!!). Repet, 95% dintre cluburile de fotbal din lume NU detin stadioane proprii, joaca pe stadioanele oraselor platind chirie proprietarilor! E valabil si in Romania, si pentru Dinamo, si pentru Rapid! E limpede!

stoichkov10
stoichkov10  •  04 Februarie 2019, 20:18

@ ticbis. Juve are. MaunU, da. si Milan vor avea. In fine. Bafta

tictris
tictris  •  04 Februarie 2019, 19:51
Postat de stoichkov10 pe 04 Februarie 2019, 19:33

@ticbis. Ai ales doar ce iti convine tie din articol. Nu am spus ca toate sunt "owned" de cluburile respective. Dar sunt citeva... Din cite stiu si Lyon...probabil mai.multe "Mai mult, te informez ca mai nicio echipa din Europa n-are stadion propriu" deci... voi "fcsbisti" aveti minciuna in sange...

Gresit! N-am ales nimic; daca esti atent, am luat articolul de la inceput si m-am oprit cand a depasit lungimea textului admis pentru postarea unui comentariu. Repet, in Europa si in lume, numeri pe degetele de la o mana cluburile de fotbal care detin in proprietate absoluta si stadionul pe care joaca. Majoritatea cluburilor, chiar dintre cele mai celebre si mai titrate, platesc CHIRIE! Asa cum chirie platesc ( de la 1 leu la zeci de milioane, dupa caz) si Steaua, si Dinamo, si Rapid, si Craiova, si Petrolul... pentru ca stadioanele NU sunt in proprietatea cluburilor! De cand ma stiu eu, nici Bayern, nici Roma, nici Lazio, nici Milan, nici Inter si nici Juve n-au avut vreodata un stadion propriu al clubului! Despre asta vorbim... capisci?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează