FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Primele 3 transferuri încercate de Contra: reveniri de senzație în „Groapă”!

Adam Nemec a avut evoluții apreciate, mai ales în derby-urile cu FCSB +49   FOTO
Adam Nemec a avut evoluții apreciate, mai ales în derby-urile cu FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2020 12:06 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 12:47

Cosmin Contra (44 de ani) a ajuns în România, urmează să semneze cu Dinamo în următoarele ore, iar șefii spanioli ai „câinilor” pregătesc deja întăriri pentru „Guriță”.

Dinamo a luat legătura cu agenții jucătorilor Paul Anton (29, mijlocaș central) și Adam Nemec (34, atacant), doi dintre preferații lui Contra, alături de care a mai colaborat în Ștefan cel Mare. 

„Sunt în discuții cu mai multe echipe și nu ar fi corect față de una sau cealaltă să-mi exprim acum părerea, fiindcă nu am luat o decizie încă. O să cântăresc fiecare ofertă în parte și abia după aceea voi face anunțul”, a declarat Anton pentru GSP.ro, liber de contract de două săptămâni după despărțirea de KS Samara.

„Să mă întorc la Dinamo este visul fanilor, dar și al meu”
Paul Anton pentru Gazetă (12 august)

De asemenea, și George Țucudean (29, atacant) reprezintă o soluție interesantă pentru Contra, deși spaniolii nu sunt încă deciși dacă să-l transfere pe fostul jucător al lui CFR Cluj, din cauza problemelor medicale ale arădeanului.

18 goluriîn 74 de meciuri în Liga 1 are Țucudean pentru Dinamo

33 de meciuria jucat Nemec pentru Dinamo în ultimul sezon (2017-2018), reușind 7 goluri

54 de meciuria strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri

Cosmin Contra a ajuns în România! Urmează să semneze cu Dinamo

Contra a ajuns în această dimineață în România, alături de preparatorul fizic Javier Reyes. „Încă nu am semnat”, a spus antrenorul, citat de ProX, care a fost așteptat de Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo. Urmează discuția finală cu Pablo Cortacero. Cel mai probabil, „Guriță” va semna în următoarele ore cu roș-albii un contract valabil pe doi ani.

3este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Hermannstadt 1-1

+45 FOTO

VIDEO Toate detaliile înaintea confruntării Chindia Târgoviște - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Janusz Gol, al doilea transfer al verii la Dinamo, a fost prezentat oficial

Contra, atacat înainte să semneze cu Dinamo: „Să vină el, să facă ce? Nu poate construi o echipă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
creeperno
creeperno  •  26 August 2020, 22:48

Cu buget de 10 milioane euro facem echipa de playoff

1500744200249107
Marius Cristian  •  26 August 2020, 19:04

Dinamo Old Boys ! Națională lui Contra nu putea sa construiasca o faza de atac cât de cât mai periculoasa . Cu Contra o sa jucam ca in curtea școlii , la intamplare !

parpalache
parpalache  •  26 August 2020, 16:57

Ce naiba si Contra!Inca nu a tras nici o concluzie din experienta cu Bokila?Exact asa va fi si cu Nemec-care in ultimul an la Dinamo a dat parca numai 4 goluri!Ciorbele reincalzite nu mai au nici un haz-daca ne aducem aminte si de reintoarcerea lui Palici!De ce nu vine cu niste jucatori macar de la echipa a saptea a lui Atletico de Madrid-el avand excelente relatii cu ei?Sau cu jucatori din Tercera Divizion si tot ar fi mai buni!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează