FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL S-a stabilit stadionul pe care se joacă derby-ul Dinamo - Rapid » Se anunță spectacol

Galerie Dinamo
Galerie Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 13:19 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 14:03

Derby-ul Dinamo - Rapid, din etapa 23 a Superligii, a fost programat sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00 și va avea loc pe Arena Națională.

Andrei Nicolescu, administratorul special al dinamoviștilor, a făcut o cerere pentru ca partida să aibă loc pe cel mai mare stadion al țării, menționează Fanatik. Administratorii arenei au acceptat, iar meciul se va juca într-o atmosferă electrizantă.

Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”
PREMIER LEAGUE
Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”

Se anunță o prezență importantă pe Arena Națională

Dinamo - Rapid a stârnit întotdeauna un interes foarte mare, fiind al doilea derby din capitală, iar la această partidă sunt așteptați câteva zeci de mii de spectatori.

Cel mai probabil, rapidiștii vor primi întreaga peluză, fiind oaspeți. Dinamo a mai jucat în acest sezon pe Arena Națională cu FCU Craiova, CFR Cluj, Poli Iași și FCSB. Trupa lui Zeljko Kopic nu a mai câștigat o partidă pe Arena Națională de la barajul de promovare cu FC Argeș.

S-a stabilit stadionul pe care se joacă derby-ul Dinamo - Rapid » Se anunță spectacol
Galerie Rapid

În rest, „câinii” și-au disputat meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”. În tur, Rapid s-a impus categoric pe Giulești, scor 4-0.

Va fi al doilea meci oficial în 2024 pentru cele două echipe. Dinamo va juca în deplasare cu Petrolul în etapa cu numărul 21, iar Rapid primește vizita lui FCU Craiova.

Incidente la partida din tur

În tur, galeria dinamovistă s-a autoevacuat din cauza faptului că nu a fost lăsată de Jandarmerie să intre pe stadion cu coregrafia. De cealaltă parte, ultrașii rapidiști s-au contrat cu forțele de ordine din cauza controlului de la intrare.

Pe timpul plecării galeriei oaspete din arena sportivă, au avut loc provocări între suporterii celor două echipe, moment în care oaspeții au aruncat cu două petarde către rapidiștii dispuși în Peluza Sud. În acest context, un suporter a fost rănit și a fost transportat la echipajul de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale. În acest moment, efectuăm verificările necesare identificării făptuitorilor, pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun. Atragem din nou atenția asupra pericolului reprezentat de materialele pirotehnice, subliniind faptul că deținerea și folosirea acestora sunt ilegale și se pedepsesc conform cadrului legal în vigoare. 
- Comunicat Jandarmerie

600 de biletea primit galeria lui Dinamo pentru derby-ul cu Rapid din Giulești.

Acum, oaspeții vor beneficia de mult mai multe bilete datorită capacității Arenei Naționale.

Citește și:

Rapid și-a băgat fanii în ceață: „Felicitări, cât mă bucur!”

CFR Cluj, un nou transfer pentru titlu » Cu cine semnează ardelenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează