FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Dinamo - Rapid, ultimul meci cu spectatori în Liga 1! Când ar putea să revină fanii

FOTO: Captură @telekom sport
FOTO: Captură @telekom sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 21:05 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 22:00

Derby-ul Dinamo - Rapid este ultimul meci de Liga 1 disputat cu spectatori. Începând de luni, 25 octombrie, porțile stadioanelor vor fi din nou închise, din cauza situației epidemiologice din România. 

Bilanțul tragic pe care valul 4 al pandemiei de coronavirus l-a adus pe teritoriul României a condus la o serie de restricții aspre. Comitetul Național pentru Situații de Urgențe a decis ca timp de o lună, accesul spectatorilor să fie interzis la evenimentele sportive, chiar și pentru persoanele vaccinate.

Dinamo - Rapid trage obloanele pe stadioanele din Liga 1

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid, disputat pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare, este ultimul meci de Liga 1 la care accesul fanilor a fost permis, înaintea aplicării noilor măsuri. Ele intră în vigoare luni, dar ziua de duminică este dedicată derby-urilor din Europa. Televiziunile care dețin drepturile pentru Liga 1 au decis să nu programeze nicio partidă internă. 

Dinamo - Rapid a atras fanii la stadion. Aproximativ 3.000 de fani erau prezenți la startul partidei. Un număr bun, dacă ținem cont că cele două galerii au refuzat să se prezinte organizat, în semn de protest față de restricții. 

Când ar putea reveni spectatorii pe stadioanele din România

Spectatorii ar putea reveni pe stadioane, cel mai devreme, la finalul lunii noiembrie, când este programată etapa cu numărul 17 din Liga 1. Asta se va întâmpla dacă situația sanitară se va îmbunătăți. 

Runda programează două derby-uri tari: CS Universitatea Craiova - FCSB și Dinamo - FCU Craiova.

Citește mai multe știri de actualitate:

NU i s-a întâmplat niciodată » Premieră neagră pentru Dan Petrescu: „Mai rău nu există!”

Mutare de titlu! Basarab Panduru revine în Liga 1: cu cine a bătut palma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
farist11
farist11  •  23 Octombrie 2021, 22:50

E aberant să impui restricții atât de dure pe stadion, în aer liber, iar în biserici, nici o restricție. Cineva are grijă ca oamenii să sufere cât mai mult!

creeperno115
creeperno115  •  23 Octombrie 2021, 22:38

Vom iesi din pandemie cand se va termina cerneala de la pix

maistorkokir
maistorkokir  •  23 Octombrie 2021, 21:41

pai daca interzicem oamenii chiar si pe stadioane, in aer liber, cu ocupare sub 25%, chiar si cei vaccinati, pai nu vom mai iesi din aceasta pandemie niciodata ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează