FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo s-a săturat să-l aștepte! Încă un jucător adus de Rednic e aproape să fie dat afară

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 09:07

După Gregory Tade, un alt jucător adus de Mircea Rednic este la un pas să plece de la Dinamo fără să bifeze vreun minut în meciurile oficiale.

Ionel Dănciulescu, managerul lui Dinamo, a anunțat că este foarte posibil ca fundașul stânga albanez Naser Aliji, 25 de ani,  să plece în această iarnă.

"Probabilitatea e foarte mare ca Aliji să nu mai apară. Jucătorii care au venit în ultima perioadă au o clauză specială în contract şi dacă clubul nu e mulţumit de randamentul lor, vor pleca! Vorbim de cei noi veniţi. Cei vechi, care au plecat, n-au plecat cu mâna goală", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Aliji, care are și cetățenie elvețiană, a venit la Dinamo liber de contract și a fost prezentat pe 2 noiembrie, după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. Acesta a fost accidentat și nu a jucat niciun minut pentru Dinamo, plecând în Elveția pentru tratament.

De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.

Citește și:

Mircea Rednic îi curăță și pe Vlad Olteanu și Robert Moldoveanu! Prăpăd între jucătorii U21 + ce urmează în ședința de luni la Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
redshow
redshow  •  06 Ianuarie 2019, 15:16
Postat de rocky2 pe 06 Ianuarie 2019, 13:48

:))))))) Dupa ce ca asa s-au nascut, li s-a mai si agravat le parcurs!:))))))))

Sunteti proaste amandoua. Jucatorul e impresariat de luana. Cu siguranta ea are beneficii .

rocky2
rocky2  •  06 Ianuarie 2019, 13:48
Postat de ana_moura pe 06 Ianuarie 2019, 12:11

Daca nu ai avea postari de gigist *** m-as gandi ca esti un om fara logica! Comisionul Luanei la jucatori veniti gratis!?? Bai, voi sunteti *** ca asa v-ati nascut, ***!!

:))))))) Dupa ce ca asa s-au nascut, li s-a mai si agravat le parcurs!:))))))))

star_bucharest
star_bucharest  •  06 Ianuarie 2019, 12:37
Postat de redshow pe 06 Ianuarie 2019, 11:13

Important e ca si-a incasat luana comisionul. Nu pot sa intleg ce e sau mai degraba nu e in capul unor oameni de are Strambul inca atat de multi sustinatori... apoi realizez ca la ultimele parlamentare majoritatea a votat psd...si imi dau seama.

corect. dar redmic nu are multi sustinatori,se vede si din commenturi. cati trepadusi care mai au incredere in blatistul asta de redmic din cauza nostalgiei. redmic nu a stat nicio data mai mult de un sezon la o echipa,deci pana la sfarsitul anului este pa si la revedere in cel mai bun caz pentru el. redmic nu ar mai fi in stare sa antreneze nici macar o echipa de juniori ,este prea batran,depasit de tot. pai omul da afara toti jucatorii,dar nu aduce nimic nou,miercuri este reunirea si el nu a adus nici macar un jucator.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează