FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au ieșit scântei la primul antrenament condus de Dusan Uhrin jr la Dinamo! Ce i-a îndârjit pe fotbaliști

Dusan Uhrin (foto: Cristi Preda/GSP)
Dusan Uhrin (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 14:20 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 15:32

A fost scandal la primul antrenament condus de Dusan Uhrin jr. la Dinamo. Surse GSP au dezvăluit că în timpul jocului 11 contra 11 au ieșit scântei, iar câțiva jucători s-ar fi încăierat.

Spiritele ar fi fost calmate de intervenția team-managerului Florin Răducioiu și a altor membri din staff, care i-au despărțit pe fotbaliștii recalcitranți.

Adrian Mutu a prefațat derby-ul Rapid-Dinamo: „Un meci destul de greu!” + Cum a comentat absența fanilor
RAPID - DINAMO
Adrian Mutu a prefațat derby-ul Rapid-Dinamo: „Un meci destul de greu!” + Cum a comentat absența fanilor

Uhrin a cerut determinare totală la antrenamentul lui Dinamo

Antrenorul ceh de 54 de ani a împărțit lotul în două echipe care s-au „duelat” timp de trei reprize pe teren normal. Uhrin le-a cerut jucătorilor determinare, implicare și ambiție, ca și cum ar fi fost un meci oficial, potrivit digisport.ro.

Contactat de GSP.ro, administratorul special Iuliu Mureșan a spus că nu a aflat despre incidentul respectiv, iar Florin Răducioiu nu a dorit să comenteze.

Antrenorul ceh debutează duminică, cu Rapid

Chemat de fanii-acționari DDB să salveze din nou Dinamo de la retrogradare, Dusan Uhrin jr. debutează duminică, la Mioveni, cu Rapid, în cel de-al treilea mandat pe banca alb-roșiilor.

Tehnicianul ceh a recunoscut că misiunea sa va fi mult mai dificilă decât anul trecut. Și atunci, Uhrin a fost chemat pentru a salva echipa de la retrogradare, scenariu care se repetă după un sezon. Rugămințile suporterilor au cântărit decisiv în decizia cehului, care mai spune că se simte legat sentimental de Dinamo.

„Am revenit pentru că am fost chemat să ajut. Îmi place Dinamo și de asta m-am întors. Am ceva pentru această echipă, păstrează un loc important în inima mea. Trebuie să aflu situația exactă a clubului. Îmi place România. Am avut de rezolvat unele probleme personale, apoi am decis să revin.

Am revenit pentru fani. Am fost contactat aseară, urma să ne întâlnim astăzi pentru a discuta concret. Vom începe discuțiile cu adevărat în această seară. După ce semnez contractul, va trebui să discut cu jucătorii.

Oricum, va fi mult mai dificil decât anul trecut. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri, dar întâi trebuie să-i văd pe jucători pe terenul de antrenament.Vedem ce se va întâmpla în seara aceasta. Cine știe, poate mă întorc la Praga (râde). E mai bine să discutăm mâine dimineață", a spus Dusan Uhrin, în dialogul purtat cu jurnaliștii în aeroport.

Săgeată către FCSB! Reacția lui Cristi Balaj după ce Hindrich s-a plâns de coechipieri
CFR CLUJ
Săgeată către FCSB! Reacția lui Cristi Balaj după ce Hindrich s-a plâns de coechipieri
Gustavo își face planuri serioase pentru play-off: „Dacă luăm titlul, nu doar Craiova se oprește, ci în întreaga Românie o să fie o nebunie!”
U CRAIOVA
Gustavo își face planuri serioase pentru play-off: „Dacă luăm titlul, nu doar Craiova se oprește, ci în întreaga Românie o să fie o nebunie!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
creeperno115
creeperno115  •  11 Martie 2022, 22:42

Cum sa zici ca-i mai slab? Omul asta ne-a salvat sezonul trecut de la retrogradare. Rednic cu Stoican ce-au facut?

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Martie 2022, 20:50

Sa spuna ca a rupt 4 titulari din cauza antrenamentului neadecvat si va lua bataie de la Rapid fara drept de apel ! E mult mai slab decat Rednic Si Stoican

caminero
caminero  •  11 Martie 2022, 20:41
Postat de fcsarbitrii pe 11 Martie 2022, 17:45

ai uitat cand v-a scos electromagnetica cu marele radoi in echipa?

Păi ăștia nu cred în electromagnetism, cică e vrăjitorie, lucrarea diabolică a diavolului drăcesc. D-aia și-au furat-o, e ca și cum și-ar fi băgat deștele în priză că să arate că nu le e frică ...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează