FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Se destramă Dinamo?! Adrian Mihalcea, griji înaintea debutului: 9 jucători pot pleca!

9 jucători de la Dinamo sunt la final de contract
9 jucători de la Dinamo sunt la final de contract

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 07:20

Adrian Mihalcea, antrenorul lui DInamo, e îngrijorat din cauza faptului că mulți fotbaliști esențiali sunt la final de contract și ar putea decide să plece.

Dinamoviștii vor fi testați vineri și sâmbătă, apoi vor intra în cantonament la Săftica pentru a pregăti reluarea campionatului. Roș-albii au investit până acum peste 6.000 de euro pe testele COVID-19, oficialii au transmis că vor mai achiziționa dacă va fi nevoie, ei alegând unele produse în Germania, care în România se vând la 84 de lei bucata. Plus un termometru cu infraroșu ce-ți spune temperatura corpului într-o secundă.

Dinamo are 9 jucători la final de contract

Adrian Mihalcea a ținut permanent legătura cu jucătorii săi în ultimele săptămâni, mai ales cu Ante Puljic, Mattia Montini, Filip Mrzljak, Ioan Filip, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Mamoutou N'Diaye, Ionuț Șerban și Robert Moldoveanu, care sunt în ultimele luni de contract. Sunt fotbaliști importanți, care nu se știe dacă vor continua la Dinamo, nu neapărat că nu vor ei. 

Puljic, Filip, Kostrna și Mrzljak vor să extindă, depinde în ce condiții financiare, mai ales că ar vrea salarii de peste 10.000 de euro!â"Eu am transmis conducerii că am nevoie de absolut toți. Și acum, și-n viitorul sezon. Vreau să fim uniți. Acum, nu depinde doar de mine, să vedem ce vrea și, mai ales, ce poate conducerea clubului", a explicat Mihalcea pentru Gazeta Sporturilor. 

„De vineri ieşim din starea de urgenţă, ar trebui să revenim la normal cu salariile, trebuie să ne mai vireze nişte bani. E greu să apelăm mereu la suporteri"
Ioan Filip, mijlocaș Dinamo

VIDEO. Klaus Iohannis anunță ce urmează în România după 15 mai

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo și-a stabilit programul după pandemia de coronavirus! Cât au plătit „câinii” pentru teste și ce planuri are Mihalcea

EXCLUSIV Mattia Montini a dat cărțile pe față: „Discut cu Craiova, cu oricine! Mă interesează și banii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nicu.rares
nicu.rares  •  13 Mai 2020, 16:50

Inafara de Puljici si poate Ndiaye daca va primi sanse , restu drum bun, cu domnu inainte

albalbastru72
albalbastru72  •  13 Mai 2020, 13:22

Nu stiu pentru ceilalti,nu le cunosc valoarea,pate sint buni insa daca Sorescu ar fi transferat la Craiova problemele financiare ale lui Dinamo s-ar rezolva pe termen mediu.

104168534054088
Claudiu Iacob  •  13 Mai 2020, 10:27

mai bine desfiinţăm echipa decât să pierdem valoarea intitulată ....Ionuţ Şerban :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează