FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se întăreşte cu fotbalişti din curtea proprie » Ţălnar readuce la echipă un fotbalist trimis la echipa a doua de Dorinel

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 ianuarie 2013 10:19

Dinamo încearcă să se întăreacă în această iarnă cu fotbalişti ieftini şi tineri. Chiar dacă pînă acum nu a transferat pe nimeni, Ţălnar încearcă să reinventeze un fotbalist care a trecut printr-o perioadă foarte proastă.

Pus pe lista de transferuri de Dorinel Munteanu, Sorin Strătilă a primit o mînă de ajutor de la Cornel Ţălnar. Antrenorul de 55 de ani l-a avut sub comanda sa la formaţia secundă în finalul sezonului de toamnă, iar mijlocaşul dreapta de 26 de ani a dat randament bun, astfel că "Ţînţarul" a solicitat conducerii ca Strătilă să fie păstrat la Dinamo.

Pentru a demonstra că merită să joace la prima echipă, Sorin va trebui să treacă testul de pregătire fizică de la Poiana Braşov, unde roş-albii vor ajunge pe 15 ianuarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
florinch
florinch  •  06 Ianuarie 2013, 13:32

Acum cateva zile spuneati ca Stratila era pregatit de D.Munteanu special sa revina ca si surpriza pe partea dreapta a mijlocului dinamovist.Acum spuneti ca era trecut de catre fostulantrenor pe liste de transferuri.Cine sa va mai inteleaga?Nu aveti toti ziaristii GSP aceleasi informatii sau scrieti cam cum ati dori voi sa se intample?Ciudati "ziaristi" mai sunteti.

michele89
michele89  •  06 Ianuarie 2013, 00:09

Stratila ...parerea mea ,si Rus e jucator pe langa Stratila...

alexa.09
alexa.09  •  05 Ianuarie 2013, 15:53

Consider ca este o idee buna promovarea tinerilor de la echipa a doua . Stratila , Roman, Dobroslavevici, Cazacu sunt solutii bune. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa se faca transferuri. Au mai ramas 4 zile pana la reunire si niciun jucator nu a venit. Trebuie intarit lotul , chiar si cu jucatori de la Gloria Bistrita. Daca fotbalistii sunt buni si au calitati tehnice , pot veni. Eu as dori sa il vad din nou pe Bratu in Stefan cel Mare . Chiar daca are o varsta inaintata, poate juca intr-un sistem 4-4-2 cu Danciulescu. Am aflat din presa ca Alexe are o oferta de la Galata. Daca va pleca , vom avea nevoie de un atacant . Sper sa se reuseasca transferul unor jucatori cat de curand .

Vezi toate comentariile (29)
Comentează