FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

DINAMO - SEPSI 0-0 // Cornel Dinu nu iartă nimic: "E ceva unic în istoria clubului!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 21:24

Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 0-0, în meciul de debut al etapei cu numărul 10 din Liga 1. 

"Nu aveam cum să vedem ceea ce dorește Claudiu, abia a sosit la echipă. Vom putea observa ceva abia după pauza internațională. Acum ne putem face o impresie a moștenirii primite.

E o asemănare între jocul de la Galați, cu Brăila, și prima repriză de astăzi. De fiecare dată adversarii au controlat jocul în primele 45 de minute. După pauză, într-adevăr, au avut câteva ocazii. Dinamo a avut primul corner în minutul 64 cred. E ceva unic în istoria clubului cred. Este vorba de atitudine și de găsirea unei formule de joc.

În această degringoladă de aducere a jucătorilor, asta e situția. În toată lumea, de acest lucru se ocupă niște oameni pricepuți. Nu poți lăsa un astfel de departament pe umărul lui Iorga, unul care a apărat mai mult poarta de la Rin decât pe terenul de fotbal. Sigur, există și niște interese din partea anumitor impresari", a declarat Cornel Dinu pentru TV Digi Sport. 

Vezi și: DINAMO - SEPSI // Conflictul Nistor - Bratu are urmări » Câți suporteri sunt prezenți ACUM pe arena din Ștefan cel Mare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
st.il.
st.il.  •  29 Septembrie 2018, 15:16

Mister a fost , este și va rămâne de-a pururi , un...mister !....

1086869841329545
Razvan Banciu  •  29 Septembrie 2018, 12:18

ia întrebați-l pe *** dacă 4-5 cu foresta (apropo, salutări tuturor cățeilor de la robert niță!) n-a fost alt moment unic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2264101893823582
Kiss Péter  •  29 Septembrie 2018, 11:27

Dinamo nu a putut sa joace,avand in fata un adversar pe masura!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează